Du og jeg 1-4

Læreverk i RLE for grunnskolen

  • Fag: KRLE
  • Nivå: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn, 5. trinn, 6. trinn, 7. trinn, Akademisk, Barnetrinnet 1-4
  • Læreplan: Kunnskapsløftet
  • Komponent: , Tekstbok, Arbeidsbok, CD, Lærerens bok, Digital ressurs
Titler/Bestilling
     
Du og jeg er et læreverk som tar hensyn til skiftende metodikk og nye undervisningsplaner. Elevbøkene tilbyr et solid faglig fundament for din undervisning, og suppleres med relevante nettressurser for alle trinn.

Vi tror at læreboka fremdeles har stor betydning. Bøker gjør det enkelt for eleven å holde sitt eget tempo, og bøkenes fysiske form skaper eierforhold, trygghet og oversikt.

Klare tanker gir klare ord, heter det. Du og jeg-bøkene legger vekt på å fortelle tydelig og klart om vanskelige emner. De er oversiktlige, har gode illustrasjoner og ordene er valgt med omtanke.

Bøkene har en struktur som kan følges gjennom hele skoleåret. Samtidig gjør en oversiktlig temainndeling det fullt mulig å lage egne undervisningsopplegg med fordypning i utvalgte emner. Lærerveidledningen gir lettfattelig innføring i lærestoff og fagdidaktiske momenter, og den har mange gode undervisningstips og råd om faglitteratur for videre lesning.

Forfatterbilde

Hans Hodne

Hans Hodne er førstelektor ved Universitetet i Agder. Han har skrevet og bidratt i flere bøker, blant annet «Du og jeg, et læreverk i RLE for grunnskolen» (2009) samt «Religions- og livssynsdidaktikk. > Forfatterprofil
Forfatterbilde

Henrik Syse

Henrik Syse er filosof og jobber som seniorforsker i PRIO, Institutt for fredsforskning i Oslo. > Forfatterprofil
Forfatterbilde

Helje Kringlebotn Sødal

Helje Kringlebotn Sødal er professor i idé- og kristendomshistorie ved Universitetet i Agder. > Forfatterprofil

For å be om vurderingseksemplar må du være registrert og innlogget.