Stairs 1-4

Stairs 3 Utgåve 2 My Textbook (Innbundet)

Forfatter:

Heidi Håkenstad, Kristin Morten og Marianne Undheim Vestgård

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 88
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Nynorsk
ISBN: 9788202411572
Kategori: Engelsk
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Engelsk
Nivå: 3. trinn
Komponent: Grunnbok
Om utgivelsen Stairs 3 Utgåve 2 My Textbook

Stairs 3 Utgave 2 My Workbook er laget til Stairs 3 Utgave 2 My Textbook, som følger justert læreplan fra 2013.

I utgave 2 Stairs 1-4 får elevene mer lesestoff og nye oppgaver sammenliknet med Stairs 3 My English Book. Temaene er de samme, og du bruker samme ordbanken som tidligere. Bøkene har tekster og oppgaver på to nivåer, Step 1 og Step 2. I workbook får elevene skrivetrening, grammatikkoppgaver, øvelse i ordforståelse, begrepsforståelse og generell overlæring innen temaer de møter i ordbanken og i textbook. Boka er trykket i fullfarge, er oversiktlig og innbydende.Til toppen

Forfatter(e)
Heidi Håkenstad var lærer med engelsk i fagkretsen. Hun hadde lang undervisningserfaring fra alle trinn i barneskolen og god kjennskap til engelskundervisningens problemområder og utfordringer.
Marianne Undheim Vestgård er lærer med engelsk i fagkretsen. Hun har lang undervisningserfaring fra alle trinn i barneskolen, og hun har god kjennskap til engelskundervisningens problemområder og utfordringer.
Stairs 1-4
Den første engelskundervisningen skal være preget av lek og muntlighet. Samtidig er det viktig at den er godt strukturert. Med læremiddelpakken Stairs 1-4 får du god hjelp til å drive en variert og systematisk undervisning med klare læringsmål.