FRISK og SYK

Frisk (Innbundet)

Cellebiologi, anatomi, fysiologi

Forfatter:

Vegard Bruun Bratholm Wyller

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 640
Illustratør: Toverud, Kari C.
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202549879
Kategori: Sykepleiefag
Fag: Sykepleiefag
Nivå: Akademisk
Om utgivelsen Frisk
En bok om menneskekroppens organer og deres normalfunksjon, med vekt på bygning (anatomi), funksjon og regulering (fysiologi).
  • Boka oppfyller NOKUTs læringsutbyttebeskrivelser og faginnhold for emnet anatomi, fysiologi og biokjemi i bachelorutdanningen i sykepleie.
  • Et stort antall anatomiske tegninger og andre typer illustrasjoner utfyller teksten og letter tilegnelsen av vanskelig fagstoff.
  • Realistiske historier fra praksis er med på å anskueliggjøre kunnskap og bidrar til bedre forståelse.
I denne 4. utgaven er sideomfanget redusert fra forrige utgave. Tekst som ikke lenger er med, kan gjenfinnes som fordypningsstoff i bokas digitale læringsressurs med samme navn.

Ønsker utdanningen et komplett læreverk som dekker pensum i hele det naturvitenskapelige og medisinske fagområdet for bachelor i sykepleie eller andre helsefag? Da kan FRISK kompletteres med SYK (4. utg., isbn 978-82-02-54988-6). Bøkene er bygd opp etter organsystemene og følger hverandre i parallelle kapitler.

Til toppen

Andre aktuelle titler

Forfatter(e)
Vegard Bruun Bratholm Wyller, dr.med., spesialist i pediatri, er professor ved Institutt for klinisk medisin, Universitetet i Oslo, og overlege ved Barne- og ungdomsklinikken, Akershus universitetssykehus HF. Wyller har lang erfaring i undervisning, veiledning og studieplanlegging. Hans faglige interesser omfatter medfødte hjertefeil, hjertetransplantasjon, kronisk utmattelsessyndrom (ME) og medisinsk etikk.
FRISK og SYK