Geir Johansen
© Norges musikkhøgskole

Geir Johansen

Omtale

Geir Johansen er professor i musikkpedagogikk ved Norges musikkhøgskole, med didaktikk og fagdidaktikk som spesialområder. Han har doktorgrad i musikkpedagogikk med en avhandling om læreres oppfatning av musikkfaget i grunnskolen og en ny læreplans påvirkning på denne. Videre har han studert utdanningskvalitet i høyere musikkutdanning med forskningsinteressen rettet mot musikkdidaktikk som undervisningsfag i musikklærerutdanningen.

Johansen har publisert arbeider i norske og internasjonale bøker som Sociology and Music Education og tidsskrifter som Research in Music Education, British Journal of Music Education og Arts Education Policy Review og presentert arbeider ved norske og internasjonale konferanser. Ut over høyere musikkutdanning har han erfaring fra musikkundervisning i grunnskolen, kulturskolen og det frivillige musikklivet.

Titler i salg

Viser 1 - 2 av 2

 • Musikkundervisningens didaktikk av Ingrid Maria Hanken og Geir Johansen (Heftet)

  Musikkundervisningens didaktikk

  Heftet
  Språk/målform Bokmål ISBN 9788202270384 Innbinding Heftet Nivå Akademisk
 • Musikkpedagogiske utfordringer av Geir Johansen, Guro Gravem Johansen, Signe Kalsnes og Øivind Varkøy (Heftet)

  Musikkpedagogiske utfordringer

  Artikler om musikkpedagogisk teori og praksis

  Heftet
  Språk/målform Bokmål ISBN 9788202240127 Innbinding Heftet Nivå 1. trinn, 10. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn, 5. trinn, 6. trinn, 7. trinn, 8. trinn, 9. trinn og Akademisk