Kvinnejobber, mannsjobber og innvandrerjobber

Julia Orupabo

«... denne engasjerende og velskrevne boken anbefales til både nybegynnere og viderekomne. Den representerer en original analytisk tilnærming til studiet av kjønn og etnisitet og viser også hvor fruktbart det kan være med kvalitative studier av seleksjonsprosesser i utdanningssystem og arbeidsliv. Orupabo formidler en kompleks faglitteratur og presenterer egne forskningsfunn på en forbilledlig måte.»

Kristoffer Chelsom Vogt, Tidsskrift for samfunnsforskning 1/2017

Kvinnejobber, mannsjobber og innvandrerjobber av Julia Orupabo (Heftet)
Heftet

7 veier til bærekraftig business

Restart

Sveinung Jørgensen og Lars Jacob Tynes Pedersen

Er din forretningsmodell rustet for fremtiden? Bedrifter forventes å være bærekraftige, og stadig flere bedriftsledere omsetter bærekraft til lønnsomhet på innovative måter. Denne boken gir deg et veikart i syv deler til hvordan du kan gi en bedrift en slik RESTART, enten du er leder, entreprenør, rådgiver eller student. Boken gir deg verktøyene til å designe bærekraftige forretningsmodeller som tjener penger på nye teknologier, digitalisering og den sirkulære økonomien. Gi din bedrift en RESTART i dag, og bli et bevegelig mål.

Restart av Sveinung Jørgensen og Lars Jacob Tynes Pedersen (Heftet)
Heftet

Nysgjerrig på Open Access?

Vitenskapelig forskningspublisering

Cappelen Damm Akademisk tilbyr åpen publisering av vitenskapelige bøker og tidsskrifter, fritt og gratis tilgjengelig for alle lesere, på plattformen Nordic Open Access Scholarly Publishing (NOASP).

Vi ønsker å være til stede i det akademiske landskapet og tilby redaksjonelle tjenester, praktisk støtte og gode publiseringskanaler med Gull Open Access.

NOASP er en brukervennlig plattform som gir god presentasjon og lesbarhet, god navigasjon, optimal søkbarhet og god spredning av forskningslitteraturen.

Cappelen Damm Akademisk/NOASP er medlem av Directory of Open Access Journals (DOAJ), Directory of Open Access Books (DOAB) og OASPA (Open Access Scholarly Publishers Association).

Et åpent forlagshus

Akademisk frokost, boklanseringer og seminarer

Skrive for oss?

Forfatterinformasjon

Alltid oppdatert!

Kataloger fra Cappelen Damm Akademisk