Nå også som lydbok!

Restart

Sveinung Jørgensen og Lars Jacob Tynes Pedersen

Er din forretningsmodell rustet for fremtiden? Denne boken gir deg et veikart i syv deler til hvordan du kan gi en bedrift en slik RESTART, enten du er leder, entreprenør, rådgiver eller student. Boken gir deg verktøyene til å designe bærekraftige forretningsmodeller som tjener penger på nye teknologier, digitalisering og den sirkulære økonomien. Gi din bedrift en RESTART i dag.

Restart av Sveinung Jørgensen og Lars Jacob Tynes Pedersen (Nedlastbar lydbok)
Nedlastbar lydbok

Løsarbeidersamfunnet

Line Eldring og Elin Ørjasæter

«... en gnistrende god og grundig samfunnsanalyse av det framvoksende løsarbeidersamfunnet. [...] Eldring og Ørjasæter samler innsikter fra en imponerende mengde forskning på knappe 200 sider, og gjør det på en måte som ikke bare er forståelig, men også leseverdig.»

Jonas Bals, Klassekampen

Heftet

Nysgjerrig på Open Access?

Vitenskapelig forskningspublisering

Cappelen Damm Akademisk tilbyr åpen publisering av vitenskapelige bøker og tidsskrifter, fritt og gratis tilgjengelig for alle lesere, på plattformen Nordic Open Access Scholarly Publishing (NOASP).

Vi ønsker å være til stede i det akademiske landskapet og tilby redaksjonelle tjenester, praktisk støtte og gode publiseringskanaler med gull Open Access.

NOASP er en brukervennlig plattform som gir god presentasjon og lesbarhet, god navigasjon, optimal søkbarhet og god spredning av forskningslitteraturen.

Cappelen Damm Akademisk/NOASP er medlem av Directory of Open Access Journals (DOAJ), Directory of Open Access Books (DOAB) og OASPA (Open Access Scholarly Publishers Association).

Et åpent forlagshus

Akademisk frokost, boklanseringer og seminarer

Skrive for oss?

Forfatterinformasjon

Alltid oppdatert!

Kataloger fra Cappelen Damm Akademisk