Kosmos Påbygging (LK06, LK13)

Påbygging til generell studiekompetanse i naturfag

Fag: Naturfag påbygging
Nivå: Yrkesfag Vg3 påbygging, Yrkesfag Vg1, Yrkesfag Vg2
Læreplan: Kunnskapsløftet
Om læreverket Kosmos Påbygging (LK06, LK13)

Kosmos Påbygging fra 2018 dekker tidligere læreplan, LK06. Det er en alt-i-ett-bok med en teoridel og en oppgavedel.

Boka dekker tidligere læreplan LK06 og kompetansemålene til påbygging for generell studiekompetanse i naturfag på Vg1. Etter hvert kapittel er det en egen arbeidsdel med oppgaver og øvinger.

Komponenter:
• Lærebok med grunndel og arbeidsdel
• Elevnettsted, gratis
• Lærernettsted, gratis lisens
• Unibok og Brettbok-utgaver

kosmos.cdu.no

Til toppen

Andre aktuelle læreverk

Forfatter(e)

Heskestad har lang erfaring med undervisning i videregående skole. Han arbeider ved Tertnes vgs, en skole med bl.a. studieforberedende, idrett og toppidrett. Heskestad underviser i biologi, naturfag og geografi og har også undervisningskompetanse i kjemi. Han er forfatter på Kosmos naturfag SF og har tidligere vært medforfatter på biologiverket til Cappelen Damm, Bios biologi 1 og 2.

Engan er lektor med bred bakgrunn i realfag og hovedfag i pollenanalyse fra UiB i 1996. Hun har undervist i videregående skole siden 1995, blant annet ved Fagerlia vgs i Ålesund og St. Svithun vgs i Stavanger. Engan jobber nå som lektor ved Stavanger Katedralskole hvor hun underviser i kjemi, naturfag, biologi og matematikk.

Agnete Engan har jobbet med Kosmos siden 2008, først med nettsidene og som medforfatter siden 2013. Hun har også jobbet med oppgaver og løsningsforslag til Kjemien Stemmer nettsider.

Titler/bestilling