Basar – norsk som andrespråk

Digitalt læremiddel, nivå A1–B2

Fag: Grunnleggende norsk, Grunnleggende norsk (1-10), Norsk for nybegynnere (A1-A2), Norsk for viderekomne (B1-C1)
Nivå: Spor 3 - A1, Spor 3 - A2, 9. trinn, Spor 1 - B2, Spor 1 - A2, Spor 1 - B1, 10. trinn, Spor 2 - A2, Spor 2 - A1, Spor 2 - B1, Spor 3 - B1
Om læreverket Basar – norsk som andrespråk

Basar er et motiverende, digitalt læremiddel med teori og oppgaver for voksne og unge deltakere med norsk som andrespråk på nivå A1-B2. I Basar finnes blant annet lesetekster, videoer, lytteoppgaver og skriveoppgaver med skrivestøtte. Basar er tilrettelagt for omvendt undervisning.

I Basar er lærestoff og oppgaver er inndelt i leksjoner, og alle leksjoner er knyttet til temaer og mål fra læreplanen. Det finnes leksjoner i kategoriene lese, lytte, skrive, muntlig og grammatikk. I muntligdelen finnes nesten 50 videoer som effektivt viser uttale av bokstaver og lyder. I kategoriene lese, lytte og skrive kan deltakeren arbeide med interessante samfunnsaktuelle temaer, samt temaer som for eksempel betydningsfulle personer, dyr i Norge, klima og miljø og dikt og sangtekster.

Læreren kan følge aktiviteten i sine grupper, og læremidlet er tilrettelagt for å kunne brukes i omvendt undervisning.

Det må kjøpes en lisens per elev som skal bruke Basar. Ta kontakt for pris på skolelisens ved større antall.

Basar er et levende, fleksibelt og rikt læremiddel som stadig vil utvides med nytt og aktuelt innhold. Nettstedet er under utvikling, og vi tar gjerne imot tilbakemeldinger. Kontakt oss på basar@cappelendamm.no.


Til toppen

Titler/bestilling