Vigdis J. Reisæter
© Foto: Anna-Julia Granberg

Vigdis J. Reisæter

Vigdis J. Reisæter (f. 1981) er utdannet sykepleier ved Høgskolen i Oslo. Hun er også høgskolekandidat i drama- og teaterkommunikasjon.

Titler i salg

Viser 1 - 1 av 1

Område og fag
Språk/målform

Anmeldelser

Med boka gir hun stemme til de tause gamle, og anskueliggjør konsekvensene av for lite tid og og kompetanse i eldreomsorgen. Jeg skal hjelpe deg er en viktig og tidvis opprørende rapport fra innsiden; mer sorgfull enn konfronterende, mer konstruktiv enn sutrende.

Maya Troberg Djuve, DagbladetJeg skal hjelpe deg

Jeg tror ikke det finnes en eneste sykepleier i Norge som ikke kjenner seg igjen i Reisæters beskrivelser av eldreomsorgen i dag ... de ansvarlige politikerne burde få et eksemplar hver.

Kjetil Skotte, Tidsskriftet SykepleienJeg skal hjelpe deg

… kan ses som nødvendig opplysningsarbeid, i tillegg til å være aktivisme i bokform, der den ønskede konsekvensen er at så mange som mulig får øynene opp for sykepleiernes og helsevesenets status presens. […] Jeg finner ikke noe annet ord enn hjerteskjærende for opplevelsen av å lese denne boken. […] opplyser, oppskaker og oppildner leseren.

Joanna Rzadkowska, MorgenbladetJeg skal hjelpe deg

Vigdis Jarness Reisæter kaller boka "det lengste avviket hun noen gang kommer til å skrive". Denne gangen bør det tas på alvor.

Gro Lillebø, KlassekampenJeg skal hjelpe deg