Vi i verden 1-4

Vi i verden 4 Elevbok (Innbundet)

Forfatter:

Beate Børresen, Tove Larsen og Peder Nustad

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2008
Antall sider: 160
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202265519
Kategori: KRLE
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: KRLE
Nivå: 4. trinn
Komponent: Grunnbok
Om utgivelsen Vi i verden 4 Elevbok

Elevboka er organisert etter læreplanens hovedområder. Det er alltid lett og tydelig å identifisere hvilken tradisjon en er innenfor. Boka skal være en lesebok for alle på alle trinn. Elever på ulikt lesenivå vil kunne tilegne seg kunnskap gjennom tekster de kan mestre. Lesetekstene er knyttet til fortellingsstoffet som læreren finner i Lærerens bok, og er skrevet i en godt lesbar skrifttype. Elevboka på 1. trinn er en kombinert lese- og arbeidsbok (engangsbok).

Til toppen

Forfatter(e)

Beate Børresen er magister i idéhistorie og dosent (em.) ved Høgskolen i Oslo og Akershus, avdeling for lærerutdanning. Børresen har utviklet studiet Filosofi med barn ved HIO og har skrevet læreverk i RLE og i filosofi for grunnskolen. Hun har også skrevet Filosofiske samtaler for barn til bruk i barnehagen. Fra 2005 til 2007 ledet hun et nasjonalt prosjekt om filosofi i skolen for Utdanningsdirektoratet.

Vi i verden 1-4
Vi i verden er et læreverk i KRLE for barnetrinnet. Bøkene følger læreplanen fra 2008. I Vi i verden er alle religioner og livssyn likestilt når det gjelder framstilling og arbeidsmåte, og de blir likeverdig behandlet på hvert årstrinn.

Lærestoff i KRLE for småskoletrinnet til fagfornyelsen finner du i Skolen fra Cappelen Damm.