Stairs 5-7

Stairs 6 Utgave 2 Textbook (Innbundet)

Forfatter:

Cecilie Solberg og Hege Dahl Unnerud

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 232
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202441098
Kategori: Engelsk
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Engelsk
Nivå: 6. trinn
Komponent: Grunnbok
Om utgivelsen Stairs 6 Utgave 2 Textbook

Stairs 6 Utgave 2 Textbook følger justert læreplan fra 2013.

Det er nivåtilpassede tekster på step 1, step 2 og step 3. Det er ordforklaringer/ gloser i margen på hvert step. Det er to faste sider i hvert kapittel med Grammar, og fast oppslag med en side Speaking og en side Writing, hvor elevene får innføring i muntlige aktiviteter og tekstskaping.

Hvert kapittel starter med et oppslag med introtekst, kompetansemål, viktige ord og fraser, samt temaer for grammatikk, muntlig og skriftlig kommunikasjon.

Det er stor forskjell på Stairs (første utgave) og Stairs utgave 2. Husk å bestille riktig workbook til textbook.

Til toppen

Forfatter(e)
Cecilie Solberg er lærer i Oslo-skolen og har bred erfaring med tilpasset undervisning. Hun er adjunkt med engelsk mellomfag. Cecilie er lidenskapelig opptatt av det engelske språket, grammatikken og særlig engelsk barnelitteratur.
Hege Dahl Unnerud har over 20 års undervisningserfaring fra grunnskolen. Hun er lærer på Lambertseter skole i Oslo. Hege har mastergrad i lesing og skriving og hun er veldig glad i engelskspråklig litteratur og film.
Stairs 5-7

Stairs utgave 2, økt fokus på engelsk muntlig og skriftlig kommunikasjon!

Økt motivasjon og bedre måloppnåelse. Stairs har en tydelig struktur som gjør undervisningen systematisk. Variasjon i tekster og bilder motiverer og engasjerer. Verket er tilrettelagt for kartlegging og nivådeling.