Språkverkstedet (Lydkassett)

Forfatter:

Heidi Tingleff og Solveig Alma Lyster

Forfatter: og
Innbinding: Lydkassett
Utgivelsesår: 2003
Antall sider: 1
Forlag: Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788204085443
Kategori: Norsk
Fag: Norsk
Nivå: 1. trinn, 2. trinn
Komponent: Spill
Om utgivelsen Språkverkstedet
Språkverkstedet er laget for 1. og 2. klasse. Materiellet består av 33 ulike spillvarianter fordelt på fem temaer.

Språkverkstedet er bygget over samme lest som de kjente spillene Lotto, Memory, Firkort, Svarteper og Domino. Spillene har ulik vanskelighetsgrad,og er også egnet til bruk i spesialundervisning og for de eldste barna i barnhage.

Spillene gir mulighet til å lage et undervisningsopplegg med naturlig progresjon og differensiert undervisning tilpasset elevenes behov.

Bruksanvisninger følger med til alle spillene.

Til toppen

Forfatter(e)
Solveig-Alma Halaas Lyster er professor ved Institutt for spesialpedagogikk, Universitetet i Oslo. Lyster har både gjennom sin tidligere praksis som lærer, logoped og pedagogisk-psykologisk rådgiver og gjennom sitt forskningsarbeid fokusert spesielt på språk- og leseutvikling og språk-, lesevansker og dysleksi. Hennes forskning har vært knyttet både til forebygging av lese- og skrivevansker, til forholdet mellom språk og lesing og til hvordan ulike dimensjoner i leseprosessen påvirker hverandre i leseutviklingen. Både kartlegging av utvikling og av vansker samt tiltak er i fokus i hennes arbeid. Hun har en omfattende publikasjon om temaene språk og lesing både nasjonalt og internasjonalt.