Se! (Heftet)

Lærebok i visuell journalistikk

Forfatter:

Jon Petter Evensen og Anne Hege Simonsen

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 176
Forlag: IJ-forlaget
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202512514
Kategori: Journalistikk og mediefag og Journalistikk
Fag: Journalistikk
Nivå: Akademisk
Om utgivelsen Se!

Se! Lærebok i visuell journalistikk tar for seg grunnprinsippene for visuell kommunikasjon og mediedesign, og er samtidig en praktisk innføring i arbeidet med visuell historiefortelling, bilderedigering og dramaturgi.

Det foregår store endringer både på det visuelle feltet generelt og i mediebransjen spesielt. Visuell historiefortelling på ulike plattformer står derfor helt sentralt i denne nye utgaven av boken, i tillegg til mer stabil kjernekunnskap om journalistikk, fotojournalistikk, form og visuell kultur.

Til toppen

Andre aktuelle titler

Forfatter(e)

Jon Petter Evensen (f. 1968) er høgskolelektor ved bachelorstudiet i fotojournalistikk, Institutt for journalistikk og mediefag, Høgskolen i Oslo og Akershus. Han har bakgrunn som fotojournalist, blant annet fra Aftenposten.

Anne Hege Simonsen (f. 1965) er førsteamanuensis ved Institutt for journalistikk og mediefag, Høgskolen i Oslo og Akershus. Hun er ph.d. fra Universitetet i Bergen i 2015 med en avhandling om nyhetsfotografier fra 22. juli. Hun har bakgrunn som journalist, redaktør av ukeavisa Ny Tid (1998-2000), forsker og faglitterær forfatter.