Samarbeid og relasjonskompetanse (Ebok)

Hvordan bli en god hjelper

Forfatter:

Annicken Martinez Aasen

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2022
Kopibeskyttelse: Readium LCP
Filstørrelse: 1.67 MB
Filformat: EPUB3
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202631765
Kategori: Helsefag og Sykepleiefag
Fag: Helsefag, Sykepleiefag
Nivå: Fagskolen
Om utgivelsen Samarbeid og relasjonskompetanse

Evnen til samarbeid og relasjonskompetanse er de aller viktigste verktøyene du har i møte med andre. Hvordan samspillet mellom deg og en annen blir, er alltid preget av minst to ting: oss selv og dem vi møter. Gjennom kunnskap om den andre kan det som først virker uforståelig, bli forståelig, og vi kan tilpasse oss. Ved å øke vår bevissthet omkring oss selv får vi mulighet til å utvikle oss som hjelpere og mennesker og bli bevisst vårt eget bidrag i samspillet.

Boken viser hvordan kunnskap om psykologi og kommunikasjon er sentralt når vi skal utvikle samspills- og relasjonskompetanse, og fagstoffet blir presentert gjennom mange praksisfortellinger og refleksjonsspørsmål.

Målgruppen er studenter i fagskolen for helse- og oppvekstfag, men vil være nyttig også for andre som ønsker å utvikle sin relasjonskompetanse.

Til toppen

Andre utgaver

Forfatter(e)

ANNICKEN MARTINEZ AASEN er psykologspesialist i barne- og ungdomspsykologi og har i over 17 år jobbet klinisk med mennesker i alle aldre. Hun har spesialisert seg i emosjonsfokusert terapi og engasjerer seg i samspill mellom mennesker. Hun har årsstudium i sakprosaskriving fra OsloMet.