Samarbeid og relasjonskompetanse (Heftet)

Hvordan bli en god hjelper

Forfatter:

Annicken Martinez Aasen

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 120
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202616632
Kategori: Helsefag , Fagskolen og Sykepleiefag
Fag: Fagskolen, Helsefag, Sykepleiefag
Nivå: Akademisk
Om utgivelsen Samarbeid og relasjonskompetanse

Evnen til Samarbeid og relasjonskompetanse er de aller viktigste verktøyene du har i møte med andre. Hvordan samspillet mellom deg og en annen blir, er alltid preget av minst to ting: oss selv og dem vi møter. Gjennom kunnskap om den andre kan det som først virker uforståelig, bli forståelig, og vi kan tilpasse oss. Ved å øke vår bevissthet omkring oss selv får vi mulighet til å utvikle oss som hjelpere og mennesker og bli bevisst vårt eget bidrag i samspillet.

Boken viser hvordan kunnskap om psykologi og kommunikasjon er sentralt når vi skal utvikle samspills- og relasjonskompetanse, og fagstoffet blir presentert gjennom mange praksisfortellinger og refleksjonsspørsmål.

Målgruppen er studenter i fagskolen for helse- og oppvekstfag, men vil være nyttig også for andre som ønsker å utvikle sin relasjonskompetanse.

Til toppen

Andre utgaver

Andre aktuelle titler

Forfatter(e)

ANNICKEN MARTINEZ AASEN er psykologspesialist i barne- og ungdomspsykologi og har i over 17 år jobbet klinisk med mennesker i alle aldre. Hun har spesialisert seg i emosjonsfokusert terapi og engasjerer seg i samspill mellom mennesker. Hun har årsstudium i sakprosaskriving fra OsloMet.