På vei (2018)

På vei Digital Elevlisens (2018) (Nettsted)

Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2019
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202586782
Kategori: Norsk for nybegynnere (A1-A2) og Arbeidsliv og jobbsøk
Fag: Arbeidsliv og jobbsøk, Norsk for nybegynnere (A1-A2)
Varighet: Fram til 31.08.2019
Nivå: Spor 2 - A1, Spor 2 - A2, Spor 2 - B1, Spor 2 - B2, Spor 3 - A1, Spor 3 - A2, Spor 3 - B1, Spor 3 - B2, Spor 3 - C1
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen På vei Digital Elevlisens (2018)

På vei Digital er en rikholdig nettressurs for elever og lærere, med funksjonalitet og oppgaver som gir mange muligheter. Nettstedet har innlest lyd og videoer for uttale og grammatikk, og er enkelt å bruke for alle.

Nettstedene åpner 8. januar 2019. Lisens til På vei Digital Elevnettsted vil koste kr 125 inkl. mva. per elev per skoleår. Lisensene vil være gratis for alle fram til 1. september 2019. Lisenser må likevel bestilles og tildeles den enkelte bruker.

På vei Digital gir mange muligheter. På vei Digital inneholder over 5000 oppgaver og er godt tilrettelagt for differensiering. Oppgavene er delt inn i tre nivåer, og elevene finner derfor lett oppgaver som passer. Mange av oppgavene er av samme type som elevene vil møte på norskprøvene. Oppgavene supplemerer tekstboka og arbeidsboka.


Nettstedet har innlest lyd og videoer. Her ligger alle lydspor til tekstbok og arbeidsbok, slik at elevene kan lytte og øve selv så mye de vil. Nettstedet inneholder også filmer, som blant annet øver inn god uttale. Animasjonsfilmer viser ny grammatikk på en enkel og engasjerende måte.

På vei Digital er enkelt i bruk og det er lett å finne fram. Nettstedet har individuell innlogging, og elever og lærere får raskt oversikt over utførte oppgaver, resultater og tidsbruk. Dermed kan læreren følge opp resultatene til hver enkelt og klassen. Lærer og elev kan også kommunisere på nettstedet.

Til toppen

På vei (2018)
På vei foreligger nå i ny og spennende utgave.

- Læreverket er grundig oppdatert og revidert.
- Arbeidslivstemaer er naturlig integrert i norskopplæringen.
- Muntlig uttale står sentralt.
- Filmer og foto fra arbeidslivet.
- Større valgfrihet og rikere digitale ressurser.
- Tilrettelagt for differensiering.