On the Move

On the Move 2 Teacher's Book (Perm)

Forfatter:

Berit Haugnes Bromseth / Lene Mydland

Forfatter:
Innbinding: Perm
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 364
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202299729
Kategori: Engelsk
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Engelsk
Nivå: 9. trinn
Komponent: Lærerens bok
Om utgivelsen On the Move 2 Teacher's Book
Lærerveiledningen inneholder ekstra lesetekster (høyere nivå) med oppgaver, metodiske tips, kopieringsoriginaler til grammatikkoppgaver, prøvestoff, oppgaver til lyttetekster, tekst og noter til sanger, evalueringsskjemaer, forslag til arbeid med selvvalgt roman, tips til arbeid med filmer og mye annet.

Til toppen

Forfatter(e)
Berit Haugnes Bromseth arbeider som lærer på Rosenborg skole i Trondheim. Hun har arbeidet med engelsk i ungdomsskolen i en rekke år og har erfaring med undervisning av elever på alle ferdighetsnivåer. Berit har også lang erfaring som forfatter av læremidler i engelsk, med blant annet Flight, Flex og New Flight. Mens hun har skrevet On the Move, har hun også undervist i fordypning i engelsk.
Lene Mydland arbeider ved Skøyenåsen skole i Oslo, og har lang fartstid både som engelsklærer og som lærer på ungdomstrinnet. Lene har hovedfag i engelsk fra UiO og har undervist i faget samtidig som hun har skrevet On the Move.
On the Move
On the Move er et spennende læreverk i engelsk fordypning for ungdomstrinnet. Verket gir grunnlag for forståelse og mestring for alle elever og skaper aktivitet i elevgruppa. On the Move tar utgangspunkt i elevenes interessefelt, bygger på et utvidet tekstbegrep og har fokus på digitale ferdigheter.