Mat og helse 8-10 fra Cappelen Damm

Mat og helse 8-10 fra Cappelen Damm Lærerveiledning (Spiral)

Forfatter:

Gunn Helene Arsky, Cathrine Borchsenius, Cathrine Fulland og Ranveig Hammeren

Nå kan du få digitale vurderingseksemplar. Raskere og mer miljøvennlig!
Forfatter: , , og
Innbinding: Spiral
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 148
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202684082
Kategori: Mat og helse
Læreplan: Fagfornyelsen
Fag: Mat og helse
Nivå: 8. trinn, 9. trinn, 10. trinn
Komponent: Lærerens bok
Om utgivelsen Mat og helse 8-10 fra Cappelen Damm Lærerveiledning

Lærerveiledningen inneholder læreplanrelatert stoff, undervisningstips, veiledning til hvert enkelt kapittel i elevboka, vurdering for læring i mat og helse og forslag til periodeplaner.

Til toppen

Forfatter(e)

er utdannet ernæringsfysiolog (cand.scient.) fra Universitetet i Oslo. Hun har utgitt et titall bøker om helse og ernæring og er fast skribent i Hjemmet Helse. I tillegg holder hun fermenteringskurs og kostholdsforedrag rundt om i landet. Gunn Helene underviser også på lærerutdanningen i mat og helse-faget.

Cathrine Borchsenius er utdannet klinisk ernæringsfysiolog med en mastergrad i klinisk ernæring fra Det medisinske fakultet, Universitetet i Oslo. Cathrine jobber med ernæringsformidling og er gründer av bramat.no og sunnogsprek.no. I tillegg jobber hun som konsulent, og skriver lærebøker og andre bøker om kosthold, vekt og helse.

Cathrine Fulland har hovedfag i ernærings-, helse- og miljøfag fra Høgskolen i Akershus i samarbeid med Folkehelseinstituttet. Hun jobber i dag som faglærer i mat og helse og naturfag ved Smestad skole i Oslo. Cathrine har vært nestleder for Landslaget for mat og helse i skolen og har jobbet for Utdanningsdirektoratet i flere prosjekter, bl.a. med å lede læreplangruppa i mat og helse til fagfornyelsen.

Ranveig Hammeren er adjunkt. Hun har jobbet i Pedagogisk veiledningstjeneste i Sørum og jobber i dag som faglærer i norsk, KRLE og mat og helse på Bingsfoss ungdomsskole i Sørum kommune. Ranveig er MOT-coach på egen skole og veileder for PPU-studenter ved Universitetet i Oslo.

Mat og helse 8-10 fra Cappelen Damm
Mat og helse 8-10 fra Cappelen Damm er skrevet til ny læreplan i mat og helse til fagfornyelsen og er en revisjon av Mat og helse-boka 8-10.