Kommunikasjon og kultur 1-3

Kommunikasjon og kultur 1-3 Unibok (Nettsted)

Digital utgave

Forfatter:

Børresen, Vanvik og Økland

Forfatter: , og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2019
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202541866
Kategori: Språkfagene
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Språkfagene
Varighet: Fram til 31.08.2024
Nivå: Vg2, Vg3
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Kommunikasjon og kultur 1-3 Unibok

Kommunikasjon og kultur 1-3 Unibok er den digitale utgaven av læreboka i et leservennlig format.

Kommunikasjon og kultur 1-3 er et komplett læreverk og dekker kompetansemålene til alle de tre kursene i programfaget kommunikasjon og kultur i videregående skole. Til læreverket følger det også egne nettressurser med oppgaver og fordypning, se kommunikasjonogkultur.cdu.no.

Med Unibok er læreboka alltid tilgjengelig, og elevene kan lese den på alle digitale flater – også mobil. Unibok er brukervennlig, og flere gode studietekniske verktøy gjør at eleven kan jobbe godt med lærestoffet rett i boka.

I Unibok kan eleven gjøre direkte søk og oppslag på ord i teksten, skrive notater og markere, og lytte til teksten. Tekst-til-tale-funksjon har høy pedagogisk verdi for lesesvake elever: Teksten markeres når den leses opp.

Når du har lisens og tilgang til boka, finner du den i «Mine unibøker» på www.unibok.no og under «Min side» på www.cdu.no.

Til toppen

Forfatter(e)

Pål Fredrik Børresen er en av forfatterne av Kommunikasjon og kultur. Han har hovedfag i nordisk språk og litteratur fra UiO og mastergrad i språk, kultur og digital kommunikasjon fra Høgskolen i Hedmark. Pål Fredrik er lektor ved Elverum videregående skole, der han blant annet har undervist i faget Kommunikasjon og kultur i en årrekke.

Marthe Gallefoss Vanvik er en av forfatterne av Kommunikasjon og kultur. Hun er utdannet ved Universitetet i Bergen med hovedfag i nordisk språk og litteratur. I tillegg har hun engelsk og historie i fagkretsen. Marthe er lektor på Blindern videregående skole i Oslo. Hun har lang erfaring med å sensurere eksamen i Kommunikasjon og kultur.

Torgrim Gram Økland er en av forfatterne av Kommunikasjon og kultur. Han har hovedfag i allmenn litteraturvitenskap fra Universitetet i Bergen. Torgrim er lektor ved Stavanger katedralskole, der han underviser i kommunikasjon og kultur, norsk og religion.

Kommunikasjon og kultur 1-3

Kommunikasjon og kultur 1-3 dekker hele programfaget i videregående skole og har lærestoff til alle de tre kursene i faget: KK1, KK2 og KK3. Forfatterne er engasjerte og dyktige lærere med bred kompetanse og lang undervisningserfaring i faget.