Kjemien stemmer 1 og 2 (Fagfornyelsen LK20)

Kjemien stemmer 2 Kjemi 2 Grunnbok Unibok (LK20) (Nettsted)

Forfatter:

Hege Knutsen, Svein Tveit og Kristian Vestli

Klar til bruk: 01.09.2022
Forfatter: , og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2022
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202739102
Kategori: Kjemi 2
Fag: Kjemi 2
Varighet: Fram til 31.08.2023
Nivå: Vg3
Komponent: Grunnbok
Om utgivelsen Kjemien stemmer 2 Kjemi 2 Grunnbok Unibok (LK20)

Kjemien stemmer 2 Grunnbok Unibok (LK20) er den digitale utgaven av læreboka til programfaget kjemi 2 til fagfornyelsen LK20. Formatet er brukervennlig og har gode verktøy som støtter for elevenes leseforståelse.

Med Kjemien stemmer 2 Grunnbok Unibok (LK20) får elevene et digitalt læremiddel som dekker alle målene i læreplanen for programfaget kjemi 2 til fagfornyelsen. Til læreverket følger det også studiebok med oppgaver Kjemien stemmer 2 Studiebok Unibok (LK20) og supplerende digitale ressurser med verktøy, oppgaver og fordypning, se Kjemien stemmer Elevnettsted og Kjemien stemmer lærernettsted.

Med Unibok er læreboka alltid tilgjengelig og lett å lese – også på mobil og uten nettilgang dersom man har lastet ned boka. Gode studieverktøy og nyttige funksjoner gjør at eleven kan jobbe aktivt under lesingen og slik at leseforståelsen øker.

I Unibok er digitale ordbøker på bokmål og nynorsk er integrerte og oppslagene vises i lesevinduet. En svært god søkefunksjon gjør alt lærestoffet lett tilgjengelig, og elevene kan skrive notater, markere i teksten og se alle notatene som PDF eller tekstdokument for videre redigering. Tekst-til-tale-funksjonen har god kvalitet og høy pedagogisk verdi for lesesvake elever.

Når du har lisens til boka, finner du den i «Mine unibøker» på www.unibok.no og under «Min side» på www.cdu.no. Lisensen gir tilgang til både bokmåls- og nynorskutgaven.

Les mer om Unibok på www.unibok.no. Les mer om læreverket og andre komponenter i Kjemien stemmer 1 og 2 (Fagfornyelsen LK20) på cdu.no/vgs.

Til toppen

Forfatter(e)

Hege Knutsen er kjemilærer og fagleder i naturfag på Nadderud videregående skole.

Svein Tveit er universitetslektor ved Skolelaboratoriet i kjemi, Kjemisk institutt ved Universitetet i Oslo. Han har lang erfaring fra undervisning i grunnskolen, og har erfaring med å lage og gjennomføre etter- og videreutdanningskurs for lærere. Tveit er forfatter på læreverket i kjemi for videregående skole bestående av bøkene Kjemien stemmer Kjemi 1 og Kjemien stemmer Kjemi 2, med tilhørende nettressurser. Han er også medforfatter av Nye Gaia 4 (2017). Svein Tveit er nestleder i Norsk kjemisk selskaps faggruppe for undervisning.

Kristian Vestli er lektor ved Oslo katedralskole med fagene kjemi, matematikk og fysikk. Han har erfaring fra undervisning i videregående skole, ved lærerutdanningen ved Høgskolen i Oslo og Akershus og videreutdanningskurs for lærere.

Kjemien stemmer 1 og 2 (Fagfornyelsen LK20)
Kjemien stemmer 1 og Kjemien stemmer 2 danner et godt grunnlag for at elevene kan forstå og forklare verden og samfunnet som omgir dem. Kjemien stemmer Grunnbok har en systematisk struktur og er rikt illustrert med fotografier, illustrasjoner og oversiktlige tabeller. Både grunnbøker og studiebøker er revidert til fagfornyelsen LK20.