Kjemien stemmer 1 og 2 (LK20)

Kjemien stemmer 2 Kjemi 2 Grunnbok Unibok (LK20) (Nettsted)

Forfatter:

Hege Knutsen, Svein Tveit og Kristian Vestli

Forfatter: , og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2022
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202739102
Kategori: Kjemi 2
Lisenstype: Enkeltlisens
Fag: Kjemi 2
Varighet: Fram til 31.08.2023
Nivå: Vg3
Komponent: Grunnbok
Om utgivelsen Kjemien stemmer 2 Kjemi 2 Grunnbok Unibok (LK20)

Kjemien stemmer 2 Grunnbok Unibok (LK20) er den digitale utgaven av læreboka til programfaget kjemi 2 til kunnskapsløftet LK20. Formatet er brukervennlig.

Med Kjemien stemmer 2 Grunnbok Unibok (LK20) får elevene et digitalt læremiddel som dekker alle målene i læreplanen for programfaget kjemi 2. Til læreverket følger det også em studiebok med oppgaver og aktiviteter, Kjemien stemmer 2 Studiebok Unibok (LK20), og supplerende digitale ressurser med video, interaktiveoppgaver og forsøk, se Kjemien stemmer Elevnettsted og Kjemien stemmer lærernettsted.

Med Unibok er læreboka alltid tilgjengelig og lett å lese – også på mobil og uten nettilgang dersom man har lastet ned boka. Gode studieverktøy og nyttige funksjoner gjør at eleven kan jobbe aktivt under lesingen og slik at leseforståelsen øker.

Når du har lisens til boka, finner du den i «Mine unibøker» på www.unibok.no og under «Min side» på www.cdu.no. Lisensen gir tilgang til både bokmåls- og nynorskutgaven.

Les mer om Unibok på www.unibok.no. Les mer om læreverket og andre komponenter i Kjemien stemmer 1 og 2 (Fagfornyelsen LK20) på cdu.no/vgs.

Til toppen

Forfatter(e)

Hege Knutsen er kjemilærer og fagleder i naturfag på Nadderud videregående skole.

Svein Tveit er universitetslektor ved Skolelaboratoriet i kjemi, Kjemisk institutt ved Universitetet i Oslo. Han har lang erfaring fra undervisning i grunnskolen, og har erfaring med å lage og gjennomføre etter- og videreutdanningskurs for lærere. Tveit er forfatter på læreverket i kjemi for videregående skole bestående av bøkene Kjemien stemmer Kjemi 1 og Kjemien stemmer Kjemi 2, med tilhørende nettressurser. Han er også medforfatter av Nye Gaia 4 (2017). Svein Tveit er nestleder i Norsk kjemisk selskaps faggruppe for undervisning.

Kristian Vestli er lektor ved Oslo katedralskole med fagene kjemi, matematikk og fysikk. Han har erfaring fra undervisning i videregående skole, ved lærerutdanningen ved Høgskolen i Oslo og Akershus og videreutdanningskurs for lærere.

Kjemien stemmer 1 og 2 (LK20)
Kjemien stemmer 1 og Kjemien stemmer 2 danner et godt grunnlag for at elevene kan forstå og forklare verden og samfunnet som omgir dem. Kjemien stemmer Grunnbok har en systematisk struktur og er rikt illustrert med fotografier, illustrasjoner og oversiktlige tabeller. Både grunnbøker og studiebøker er revidert til fagfornyelsen LK20.