Kjemien stemmer 1 og 2 (Fagfornyelsen LK20)

Kjemien stemmer Lærernettsted (Nettsted)

Digital lærerressurs kjemi studiespesialisering

Forfatter:

Svein Tveit, Hege Knutsen og Kristian Vestli

Forfatter: , og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2021
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202696696
Kategori: Kjemi 1
Fag: Kjemi 1
Varighet: Fram til 31.08.2022
Nivå: Vg2
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Kjemien stemmer Lærernettsted

Kjemien stemmer for kjemi 1 har supplerende digitale ressurser for både lærere og elever.

Fagnettstedet for lærer til Kjemien stemmer inneholder nyttige ressurser til undervisningen i kjemi. Tilgang til nettstedet krever kjøp av lisens for innlogging og gir også tilgang til elevinnholdet.

På lærernettstedet er det forslag til årsplan, oppskrifter for tillaging av løsninger, tips og risikovurdering til forsøkene i studieboken og fullstendige løsningsforslag til utvalgte oppgaver i studieboken. Funksjonalitet på nettstedet gjør at lærer enkelt kan tildele elevene oppgaver, legge inn egenprodusert innhold, følge elevgruppens arbeid og innleverte oppgaver fra hver enkelt elev.

Les mer om mer om funksjonaliteten på cdu.no/vgs. Digitale ressurser til elevene, se Kjemien stemmer Elevnettsted.

Til toppen

Forfatter(e)

Hege Knutsen er kjemilærer og fagleder i naturfag på Nadderud videregående skole.

Svein Tveit er universitetslektor ved Skolelaboratoriet i kjemi, Kjemisk institutt ved Universitetet i Oslo. Han har lang erfaring fra undervisning i grunnskolen, og har erfaring med å lage og gjennomføre etter- og videreutdanningskurs for lærere. Tveit er forfatter på læreverket i kjemi for videregående skole bestående av bøkene Kjemien stemmer Kjemi 1 og Kjemien stemmer Kjemi 2, med tilhørende nettressurser. Han er også medforfatter av Nye Gaia 4 (2017). Svein Tveit er nestleder i Norsk kjemisk selskaps faggruppe for undervisning.

Kristian Vestli er lektor ved Oslo katedralskole med fagene kjemi, matematikk og fysikk. Han har erfaring fra undervisning i videregående skole, ved lærerutdanningen ved Høgskolen i Oslo og Akershus og videreutdanningskurs for lærere.

Kjemien stemmer 1 og 2 (Fagfornyelsen LK20)
Kjemien stemmer Kjemi 1 (2021) danner et godt grunnlag for at elevene kan forstå og forklare verden og samfunnet som omgir dem. Kjemien stemmer Grunnbok har en systematisk struktur og er rikt illustrert med fotografier, illustrasjoner og oversiktlige tabeller.