Globus Ny utgave Naturfag

Globus Ny utgave Naturfag 6 Lærerens bok (Perm)

Forfatter:

Else Beitnes Johansen og Erik Steineger

Forfatter:
Innbinding: Perm
Utgivelsesår: 2008
Antall sider: 275
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202254445
Kategori: Naturfag
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Naturfag
Nivå: 6. trinn
Komponent: Lærerens bok
Om utgivelsen Globus Ny utgave Naturfag 6 Lærerens bok
Her fins en rekke metodiske tips, svar på alle oppgaver i elevboka og kommentarer til forsøkene i Forskerboka. Lærerens bok inneholder i tillegg kopieringsoriginaler med blant annet ferdige opplegg for oppstart av hvert nytt tema, kapittelprøver og lysark som viser en god del av illustrasjonene i elevboka. Det presenteres også nye pedagogiske ideer som tar utgangspunkt i at elever har forskjellige læringsstiler og læringsstrategier, og det gis ideer om hvordan man kan ta hensyn til dette i naturfagundervisningen.

Til toppen

Forfatter(e)
Else Beintes Johansen, adjunkt, er rektor ved Jansløkka skole i Asker og er spesialist på læreringsstiler. Hun har har undervist i naturfag i over 25 år, og har skrevet flere lærebøker tidligere.
Erik Steineger, lektor med hovedfag i biologi, har spesiell kompetanse på miljøproblematikk. Han har undervist i naturfag i over 25 år, og har skrevet en rekke lærerbøker for grunnskolen, videregående skole og høyskole tidligere.
Globus Ny utgave Naturfag
Globus Naturfag er et spennende og strukturert læreverk med gode differensieringsmuligheter. Elevbøkene er lettleste og har en overkommelig tekstmengde. Den flotte Forskerboka for 5.-7. trinn er i farger og inneholder 84 spennende aktiviteter og forsøk. Forskerboka ivaretar godt de nye hovedområdene «Forskerspiren» og «Teknologi og design».