Arbeids- og lederpsykologi (Ebok)

Forfatter:

William Brochs-Haukedal

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2011
Kopibeskyttelse: Readium LCP
Filstørrelse: 4.47 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202328450
Kategori: Psykologi og psykiatri og Organisasjon og ledelse
Fag: Organisasjon og ledelse, Psykologi og psykiatri
Nivå: Akademisk
Om utgivelsen Arbeids- og lederpsykologi

Arbeids- og lederpsykologi gir en innføring i psykologisk teori med anvendelse på aktuelle problemstillinger i ulike arbeidssituasjoner.

Boken er skrevet for bachelorstudenter i organisasjon og ledelse og er samtidig et nyttig verktøy for ledere med personalansvar. Denne reviderte utgaven er oppdatert innen nyere forskning.

Til toppen

Andre utgaver

Arbeids- og lederpsykologi
Bokmål Heftet 2010
Forfatter(e)

Forfatteren er psykolog og økonom og arbeider som professor i ledelsefag ved Norges Handelshøyskole (NHH). Han er også dekan for etter- og videreutdanningen ved NHH Executive. Etter psykologstudiene var han ansatt ved AFF og arbeidet særlig med det velkjente Solstrandprogrammet (lederutvikling). Senere tok han en master- og doktorgrad ved NHH med strategisk ledelse som tema. Han har også vært professor og instituttstyrer ved Institutt for samfunnspsykologi, UiB, hvor han spilte en sentral rolle i utviklingen av Bachelor- og Mastergradsstudiet i arbeids- og organisasjonspsykologi ved Det psykologiske fakultet.

Faglig sett arbeider han med strategisk ledelse og ledelse i kunnskapsintensive virksomheter. Han er også opptatt av motivasjon i jobbsammenheng og har arbeidet med lønn og belønning samt utvikling av nye begrepsrammer for å analysere indre motivasjon.

Willam Brochs-Haukedal er en mye benyttet foredragsholder innenfor temaene ledelse, motivasjon og kunnskapsarbeid. Han har også lang erfaring fra leder- og organisasjonsutvikling og benyttes jevnlig av større norske og internasjonale bedrifter.

Forfatteren kan også følges på Internett og Twitter, hvor noen aspekter ved blant annet arbeidspsykologi og ledelse utdypes og aktualiseres: www.williambrochs-haukedal.no www.williambrochs-haukedal.com http://twitter.com/williambrochs