Skolen fra Cappelen Damm

Fag: Engelsk, Fransk, Kroppsøving, Matematikk, Naturfag, Norsk, Samfunnsfag, Spansk, Tysk
Nivå: 7. trinn, 6. trinn, 8. trinn, 1. trinn, 5. trinn, 9. trinn, 10. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn
Læreplan: Fagfornyelsen
Om læreverket Skolen fra Cappelen Damm

Én tjeneste. Alle fag. Alle trinn.
Skolen fra Cappelen Damm er en digital tjeneste hvor du får tilgang til alt du trenger for å planlegge, tilrettelegge og gjennomføre undervisningen din i tråd med fagfornyelsen. Du finner inspirerende innhold og oppgaver som du og klassen din kan jobbe med – både i fellesskap og alene. Skolen oppdateres stadig med nytt og dagsaktuelt materiell. Dermed blir det enda lettere for deg å engasjere og gi elevene mestring og læreglede.

Ta verden inn i undervisningen med Skolen aktuelt
Skolen aktuelt dekker de store begivenhetene i Norge og verden, og tar/setter nyheter inn i en pedagogisk sammenheng. Vi er også opptatt av å få elevene i tale og dele historier fra der de bor. Skolen aktuelt har en egen årsplan med undervisningsopplegg knyttet til ulike merkedager.

25 000 oppgaver i engasjerende øverom!
Våre helt nye øverom i matematikk, norsk og engelsk er utviklet i tett samarbeid med lærere. Her får elevene mengdetrening i grunnleggende ferdigheter.

Spre leseglede med biblioteket i Skolen fra Cappelen Damm
Det er mange veier til leseglede! Skolens digitale bibliotek er markedets største med over 500 titler, og det utvides stadig. Biblioteket har bøker for alle alderstrinn og på flere språk.

Tverrfaglig innhold som engasjerer
I Skolen finner du tverrfaglig innhold i form av bøker, artikler, nyhetssaker, TV-serier og podkaster. Et eget årshjul viser alle temapakkene vi kommer med i løpet av skoleåret. Vi legger til rette for at dere kan jobbe med de store temaene på en engasjerende måte.

Nyttige verktøy som er enkle å bruke
Vår jobb er å gjøre din jobb enklere. Derfor kan du med Skolen enkelt planlegge undervisning, sende innhold direkte til elevene, og følge arbeidet og den faglige utviklingen deres i ditt eget statistikkverktøy. Som lærer har du dessuten tilgang til alle fag i alle trinn. Det betyr at du kan tilrettelegge undervisningen for enkeltelever med innhold fra alt fra 1. til 10. trinn.

Til toppen

Titler/bestilling