Skolen fra Cappelen Damm

Fag: Engelsk, Matematikk, Naturfag, Norsk, Samfunnsfag
Nivå: 7. trinn, 6. trinn, 8. trinn, 1. trinn, 5. trinn, 9. trinn, 10. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn
Læreplan: Fagfornyelsen
Om læreverket Skolen fra Cappelen Damm

Nye digitale læremidler
Lurer du på hvordan du skal skape engasjement, sikre god progresjon og få elevene til å oppleve mestring og læreglede?
I Skolen fra Cappelen Damm finner du nye læremidler som vil ivareta akkurat dette. Norsk, matematikk, engelsk, naturfag, samfunnsfag er allerede på plass.
Snart vil Skolen fra Cappelen Damm tilby alle fag og de tjenestene du trenger for å drive undervisning i tråd med fagfornyelsen. Innenfor hvert fag og trinn finner du læringsstier med gode undervisningsopplegg og oppgaver for videre arbeid for elevene.

Biblioteket
Biblioteket vårt har over 250 bøker og utvides stadig. Her finner du bøker i flere sjangre for alle alderstrinn. Vi tilbyr ny skjønnlitteratur og klassikere, tegneserier, faktabøker, podkaster og filmer. Per nå finnes nærmere 100 engelske titler. Du får også utvalgte barnebøker oversatt til en rekke ulike språk.

Tverrfaglig innhold
Lurer du på hvordan du skal trekke folkehelse og livsmestring, demokrati og medborgerskap og bærekraftig utvikling inn i undervisningen? Vi har laget innhold og serier som både inspirerer og åpner for utforskning og dybdelæring på tvers av fag. Møt for eksempel dukken BOM som har sin egen TV-kanal for de yngste elevene. Utforsk hvordan samfunnet egentlig fungerer sammen med Multiguru. Eller sjekk ut Skolens podkastserie der Helsesista snakker om alt fra dop og kroppspress til sex for første gang.

Nyttige verktøy som er enkle å bruke
Med Skolen fra Cappelen Damm kan du planlegge undervisningen og sende innholdet direkte til elevene, og du vil alltid kunne følge arbeidet og den faglige progresjon i statistikkverktøyet.
Som lærer har du tilgang til alle trinn i hvert fag. Det betyr at du kan tildele og tilrettelegge innhold fra alle trinn (1.-10.) til elevene dine.
NB! Vi henter all informasjon om elever, lærere og grupper fra Feide.

Til toppen

Titler/bestilling