Tore Aurstad

Tore Aurstad er født i 1972 i Odda, men har vokst opp i Aurskog på Romerike og er nå bosatt i Oslo. Han skriver bøker for både barn, ungdom og voksne, og jobber også som oversetter. Aurstad ble nominert til Kultur- og kirkedepartementets oversetterpris for barne- og ungdomslitteratur 2006 for sin oversettelse av John Boynes Gutten i den stripete pyjamasen. I 2016 ble krimboka Nattevandreren nominert til Rivertonprisen.

Titler i salg

Viser 1 - 4 av 4

Område og fag
Læreplan
Språk/målform

Anmeldelser

"Vi anbefaler denne boka til andre fordi den er både spennende og kul. Du trenger ikke lese bok 1 og 2 først. Vi leste denne boka først, og vi likte den så godt at vi har lest de to andre bøkene også."

Emil Schnell og Iver Lennartson Noem ved Fredheim skole , Oppland Arbeiderblad

"Forfatteren har ikke bare et godt og leselett språk; han har også godt grep om dramaturgien, med stigende spenning (...)Aurstad er en særdeles lovende forfatter som tar ungene på alvor."Per Ivar Henriksbø, Gudbrandsdølen Dagningen

"Aurstad og Westberg har gjennom en rekke spenningsbøker for barn opparbeidet en effektiv fortellerstil som lar handlingen ikke bare stå i sentrum, men der dramatiske sekvenser kommer så tett at det neppe er mange unge lesere som vil unngå å sluke boka i ett jafs. Og denne boka er ikke noe unntak.(...) Illustratør er Astrid Hansen, som har en litt tegneseriepreget stil og fokuserer på de mest dramatiske sekvensene, og begge deler passer godt til skrivestilen."

Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad

”(…) en spennende fortelling om etterforskingen og oppklaringen av en forbrytelse, med barn i hovedrollen (…)Sjøl om «Nå eller aldri» er mye eventyr, klarer forfatterparet å holde fortellingen i en realistisk stil. De legger ut spor og tråder som gir oss lesere lyst til sjøl å være detektiver. Lettlest språk og god dramaturgi.”

Per Ivar Henriksbø, Gudbrandsdølen dagningen

"Forfatteren har ikke bare et godt og leselett språk; han har også godt grep om dramaturgien, med stigende spenning (...)Aurstad er en særdeles lovende forfatter som tar ungene på alvor."

Per Ivar Henriksbø, Gudbrandsdølen Dagningen