Kari Løvendahl Mogstad
© Foto: Nikol Herec

Kari Løvendahl Mogstad

Kari Løvendahl Mogstad er fastlege og fembarnsmor. Hun er lektor ved NTNU og en glødende formidler og samfunnsdebattant. Hun bor i Trondheim.

Titler i salg

Viser 1 - 1 av 1

Språk/målform
  • Kroppsklemma av Kari Løvendahl Mogstad (Heftet)

    Kroppsklemma

    Hvordan være trygge og gode voksne for barn og unge i et kroppsfiksert samfunn

    Språk/målform Bokmål Utgivelsesår 2018 ISBN 9788202579609 Heftet

Anmeldelser

«Bokas særlige styrke ligger i det insisterende kravet om å bli møtt med empati – både for den syke og de pårørende. (...) Det er også flere sider ved historien vi alle kan lære noe av.»

«Som en protest mot samfunnets usunne perfeksjonskrav, viser hun at det holder i massevis å være en god nok mor – om man er villig til å være åpen om egne feil og vise sårbarhet. Slik blir hun også forbilde for foreldre i en lignende situasjon.»

Ida Skjelderup, Sinn og samfunn (november 2022)

«Det er en velskrevet og interessant bok, lett å lese og bli engasjert av, og den er like viktig som bøker om trassalder og sinksalve. En høyst velkommen bok for foreldre med store og mellomstore barn – de bøkene er det ikke for mange av.»Torborg Igland, FærdrelandsvennenKroppsklemma

«Som kunnskapsoppsummering av helsespørsmål som står sentralt for unge i dag er boken god, faglig tung og viktig. Allmennleger og helsesøstre, lærere og ungdomsledere kan godt lese den og få mer kunnskap om hvordan det står til i ungdomskulturen.»

Johanne Sundby, Tidsskrift for Den norske legeforening (utgave 17)Kroppsklemma