Illustrasjon Norsk start 8-10 Jente som fotograferer

Webinar, grunnleggende norsk for LK20 med Norsk start 8–10

Med Norsk start 8–10 (2022) får eleven lære grunnleggende norsk gjennom utforsking og samarbeid, og får ta i bruk sine språklige og kulturelle erfaringer og ferdigheter.  Bli med på gratis webinar og lær mer om læreverket!

Webinaret er gratis, men du må melde deg på for å delta. Du får tilsendt lenke til seminaret på e-post, i tillegg til at lenken blir publisert her samme dag.

Alle som er påmeldt webinaret, får tilsendt gratis vurderingseksemplar.

KLIKK HER FOR Å DELTA PÅ WEBINARET

Program for webinaret

Nye Norsk start 8–10: Forfatter Sara Blikstad Nyegaard presenterer læreverket og gir praktiske tips til hvordan det kan brukes i undervisningen. 

Norsk start 8–10 og LK20: Hva er spesielt relevant for NOA-lærere i læreplanens overordnede del? Forfatteren snakker om flerspråklighet, dybdelæring og hva det nye kompetansebegrepet innebærer for NOA. Hun eksemplifiserer med Norsk start 8–10.

Praktisk NOA-undervisning etter fagfornyelsen: En samtale mellom lærer i grunnleggende norsk, Marianne Gaasø og forfatter Sara Blikstad Nyegaard. Samtalen ledes av redaktør Nina Schjelderup Krogh.

Spørsmål og svar om nye Norsk start 8–10: Vi svarer på spørsmål etter siste innlegg. Du kan stille spørsmål i chatten underveis i webinaret eller sende oss spørsmål på e-post til: norskstart (at) cappelendamm.no

 

Vil du lese om læreverket Norsk start 8–10 for LK20?

Forsider Norsk start 8-10 LK20
Norsk start 8-10 LK20
 

Se digitalt vurderingseksemplar av boka nå!

Norsk start 8–10 Tekstbok er tilgjengelig som digitalt vurderingseksemplar for deg og kollegene på skolen. Du finner det på cdu.no > Min side. Se Vurderingseksemplar på venstre side.