Webinar Tysk 2 i Disko

I Disko bringer vi aktuelle hendelser inn i fagene, og bruker teknologi og presentasjonsmåter som skaper inkluderende og aktive læringsopplevelser for elevene. Disko tilbyr et komplett læremiddel for tysk 2, men er også fin å bruke som variasjon i undervisningen.

Webinaret er gratis, men du må melde deg på for å delta. Du får tilsendt lenke til seminaret på e-post, i tillegg til at lenken blir publisert her samme dag.

KLIKK HER FOR Å DELTA I WEBINARET

Hva lærer du i webinaret?

Redaktør Patricia Bronte presenterer hvordan du kan følge de kuraterte læringsløpene eller komponere egne læringsstier med fagstoff som passer for dine elever. I Disko finnes også et mangfold av filmer, tekster, quizer, individuelle oppgaver og klasseromsaktiviteter som er fine å bruke som variasjon.

Gode pedagogiske verktøy som gir mulighet til å planlegge undervisningen, følge med på elevenes progresjon, gjøre vurderinger og tilpasse undervisningen, demonstreres også.

 

Best av alt: Disko er gratis å bruke dette skoleåret – så hvorfor ikke se om dette er noe for deg og dine elever? Les mer om Disko her

 

Vi håper å se deg :-)

 

Disko digitalt læremiddel for videregående skole
Disko inneholder nå tysk II, samfunnskunnskap, geografi og kroppsøving. Våren 2023 lanseres flere fellesfag til Vg1 yrkesfag og studieforberedende.