Fagseminar og lansering av Alle tiders historie

 

Kjære historielærer!

Velkommen til vårt årlige historieseminar som i år er på Oslos nye storstue Deichman Bjørvika ved Operaen. Vi gleder oss til å lansere den nye utgaven av Alle tiders historie til fagfornyelsen 2020. Gratis vurderingseksemplar av boka deles ut på seminaret!

Den nye læreplanen i historie og sentrale temaer som globalhistorie står på programmet. Følg med, og hold av dagen!

Seminaret er gratis med lunsj og tilbud om subsidiert overnatting (se nederst på siden).

Program

09:30 Registrering og enkel frokost

10:00-15.30 Foredrag og foredragsholdere publiseres på nyåret.

15.30 Seminaret avsluttes med omvisning på biblioteket

 

Illustrasjon av Deichman Bjørvika med utsikt fra vest mot Operaallmenningen. Kreditering: Lund Hagem Arkitekter/ Atelier Oslo

Nye Deichman Bjørvika

Seminaret er på nye Deichman Bjørvika. Det nye hovedbiblioteket i ligger i byen, mellom Oslo Sentralstasjon og Operaen. Biblioteket åpner 28. mars 2020, og vi gleder oss til være en av de første som kan invitere til et arrangement her.

I biblioteket får du kontakt med både historie, nåtid og framtid i ett og samme hus. Her er Carl Deichmans opprinnelige gave til Oslos innbyggere, en samling på 6000 bøker og du kan sjekke ut stillerommet til kunstprosjektet Framtidsbiblioteket (Future Library) med bøker som først skal leses om 100 år.

 

Tilbud om overnatting fra tirsdag til onsdag

Dersom du har mer enn to timers reisevei til Oslo og ønsker å overnatte på hotell dekker vi drøyt halvparten om du velger hotellet vi har avtale med. Mer informasjon kommer.