NB: Seminarene avlyses på grunn av fare for smittespredning. Du trenger ikke å melde seg av og du får vurderingseksemplar til skolen.

Cappelen Damms fagseminar i naturfag gir deg faglig påfyll og nyttig fagprat med kolleger og andre fagpersoner. Vi byr på god mat og drikke gjennom hele dagen. Du vil også få utdelt nye utgaver av Kosmos.

Vi inviterer til heldags fagseminarer i Oslo og i Trondheim. I Oslo tilbys subsidiert overnatting til deltakere med lang reisevei.

I Tromsø, Bergen og Stavanger inviterer vi til naturfagseminar før lunsj, og matematikkseminar etter lunsj. Underviser du i matte, melder du deg på seminaret etter lunsj her, – så regner vi med å se deg til en god lunsj midt på dagen.

Du ønskes velkommen til gratis fagseminar!

Program  Oslo og Trondheim

Faglig program fra kl 10:00 til 15:30.


09:30 Registrering og enkel frokost

  • Kosmos, presentasjon av nye lærebøker og gratis elevnettsted ved forfatterene av Kosmos YF og Kosmos SF
  • Programmering i naturfag

Lunsj

  • Våg å være! Helse og livsmestring ved «Helsesista»
  • Praktiske elevforsøk i bølgefysikk
  • Genteknologi og antibiotikaresistens

15:30 Seminaret avsluttes


Program Tromsø, Bergen og Stavanger

Faglig program fra kl 10:00 til 15:30.


09:30 Registrering og enkel frokost

  • Kosmos YF og Kosmos SF, presentasjon av nye lærebøker og digitale ressurser i naturfag
  • Programmering i naturfag

Lunsj – felles lunsj for naturfag- og matematikklærere (kl 11.30-12.30)

  • Presentasjon av Sinus 1P, Sinus 1P-Y og Sinus 1T med tilhørende nettressurser

  • coSinus og programmering – digitale ressurser på matematikkens premisser

  • Utforskende dybdelæring i matematikk

15:30 Seminaret avsluttes

Nye Bjørvika i Oslo

Seminaret i Oslo holdes på byens nyeste hotell, Clarion Hotel Oslo, i bydelen Bjørvika. Nærmeste nabo er det nye Munchmuseet Lambda og Deichmanske bibliotek. Hotellet ligger i gåavstand fra Oslo Sentralstasjon.

Tilbud om overnatting i forkant av seminaret i Oslo

Har du mer enn to timers reisevei, kan du benytte deg av tilbudet på Comfort Hotel Grand Central. Hotellet ligger sentralt på Jernbanetorget 1 ved Oslo S og er i kort gåavstand til seminaret.

Du betaler kun 400 kr og eventuelt privat forbruk når du sjekker ut, forlaget dekker resten. Dette gjelder et kun et begrenset antall rom som må bestilles før 27. april.

Slik bestiller du: Oppgi ref. nr 1123GR010218 navn, dato 11. mai og ditt kredittkortnummer. Send e-post til book.co.grand.central@choice.no eller ring 22 98 28 00.

NB! Du er selv ansvarlig for å bestille og eventuelt avbestille hotellrom. Dersom du ikke benytter allerede bestilt rom, vil hotellet fakturere deg for full pris (hhv. 1190 og 1420). Rom må avbestilles senest dagen før.

Seminarene er gratis og inkluderer god lunsj midt på dagen. Reiseutgifter dekkes ikke. Vi forbeholder oss retten til å fordele plassene mellom skolene.