Cappelen Damm TV

Cappelen Damm Undervisning

 

Klar for fagfornyelsen | Oslo 30.01.2020

Læringsutbytte og vurdering

Kategori: Fagfornyelsen

Vurderingspraksis og undervisningsatferd i videregående skole. Hva slags rom for vurdering benytter lærerne seg av? Hva slags mønstre ser vi, og hvor kommer de fra? Foredrag ved professor Tine Sophie Prøitz, Universitetet i Sørøst-Norge.

Livsmestring og folkehelse i norskfaget 18.09.2019

Følg med nå. Trygve Skaug

Kategori: Litteratur Norsk

Trygve Skaug leser, synger og forteller om sitt forfatterskap og forholdet til ungdommene han skriver for. I poesiboka Følg med nå, utgitt på Cappelen Damm, har Trygve Skaug samlet dikt med tematikk som opptar ungdom: Sex, psykisk helse, vennskap, angst, kjærlighet og andre ting.

Livsmestring og folkehelse i norskfaget 18.09.2019

Hvorfor leser vi dikt?

Kategori: Norsk

Det lyriske språket er et annet språk enn hverdagsspråket, og det byr på både utfordringer og muligheter når elever skal lese og skrive i klasserommet. May Lånke er forfatter på læreverket Moment, norsk studiespesialiserende til fagfornyelsen i 2020.

Livsmestring og folkehelse i norskfaget 18.09.2019

Fagfornyelsen i norskfaget. Moment og Kontakt 2020

Kategori: Fagfornyelsen Norsk

Redaktør Charlotte Krogstad Hole om hvordan det tverrfalige temaet livsmestring og folkehelse knyttes til norskfaget, og kort om de nye læreverkene i norsk til fagfornyelsen: Moment til norsk studieforberedende og Kontakt til yrkesfag.