Studer smartere (Heftet)

Studieteknikker som faktisk virker!

Forfatter:

Vivian Kjelland

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2023
Illustratør: Fallberg, Borghild Marie
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202766016
Kategori: Metode og studieteknikk
Fag: Metode og studieteknikk
Nivå: Akademisk
Om utgivelsen Studer smartere

Strever du med å huske pensumet? Rekker du ikke lese alt? Jobber du masse, men uten å få gode nok resultater? Sliter du med motivasjonen, og utsetter arbeidet? Bruker du mye tid og energi på å ta notater? Gjør du det bra på eksamen, men glemmer det meste kort tid etter? Kort sagt, hvis du strever med studiene dine, er dette boken for deg!

Ny forskning har lært oss mer om hvordan hjernen vår fungerer, og om hvordan vi lærer best. Disse metodene er verken vanskelige eller tidkrevende, og de kan gi deg mye større utbytte av årene på universitetet. I Studer smartere kan du lese om disse metodene, og hvordan du på en enkel måte kan ta dem i bruk.

Til toppen

Forfatter(e)

Vivian Kjelland er førsteamanuensis ved Universitetet i Agder, og har en ph.d. i molekylærbiologi og genteknologi. Hun har i en årrekke forsket på flått og flåttbårne mikrober, og har tidligere skrevet boken Fakta om flått. Hun er også særlig opptatt av lærings- og undervisningsstrategier, og har et stort engasjement for at studenter skal oppleve mestring