Skolen fra Cappelen Damm

Skolen 5-7 Samfunnsfag (Nettsted)

Bestill til riktig antall elever. Lærere får automatisk tilgang.

Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2020
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202618223
Kategori: Samfunnsfag
Læreplan: Fagfornyelsen
Fag: Samfunnsfag
Varighet: Fram til 31.08.2023
Nivå: 5. trinn
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Skolen 5-7 Samfunnsfag

Skap engasjement, sikre god progresjon og få elevene til å oppleve mestring med vår digitale tjeneste Skolen fra Cappelen Damm! Alt innhold er nylaget og knyttet opp mot læreplanmålene i fagfornyelsen. Med Skolen fra Cappelen Damm kan du planlegge undervisningen og sende innholdet direkte til elevene. Du vil alltid kunne følge arbeidet og den faglige progresjonen i statistikkverktøyet. Som lærer har du tilgang til alle trinn i hvert fag. Det betyr at du kan tildele og tilrettelegge innhold fra alle trinn (1.-10.) til elevene dine.

I tillegg til alltid oppdatert og aktuelt innhold til fagene, får dere tilgang til biblioteket hvor vi tilbyr ny skjønnlitteratur og klassikere, tegneserier, faktabøker, podkaster og filmer. Per nå finnes nærmere 100 engelske titler. Dere får også tilgang til alle våre tverrfaglige konsepter som både inspirerer og åpner for utforskning og dybdelæring på tvers av fag.

Til toppen

Skolen fra Cappelen Damm

Én tjeneste. Alle fag. Alle trinn.
Skolen fra Cappelen Damm er en digital tjeneste hvor du får tilgang til alt du trenger for å planlegge, tilrettelegge og gjennomføre undervisningen din i tråd med fagfornyelsen. Du finner inspirerende innhold og oppgaver som du og klassen din kan jobbe med – både i fellesskap og alene. Skolen oppdateres stadig med nytt og dagsaktuelt materiell. Dermed blir det enda lettere for deg å engasjere og gi elevene mestring og læreglede.