Refleksivt lederskap (Heftet)

På tide å stoppe opp?

Forfatter:

Åshild Mongstad

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2022
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202627294
Kategori: Organisasjon og ledelse
Fag: Organisasjon og ledelse
Nivå: Akademisk
Om utgivelsen Refleksivt lederskap

I boken Refleksivt lederskap – på tide å stoppe opp? inviteres du som leser til å reflektere over hva ledelse er og hvordan du leder deg selv og dine medarbeidere.

Boken kobler tverrfaglig teori til refleksjonsøvelser og andre verktøy som gjør det lettere å analysere egne forutinntatte oppfatninger og antagelser. Ved å ta i bruk disse verktøyene vil leseren kunne oppnå ny innsikt i både hva ledelse er, eget lederskap og hvordan hun eller han leder andre.

Bokens målgruppe er studenter som studerer ledelse i høyskole og universitetssektoren. Boken er aktuell for studenter som tar etter- og videreutdanning innen ledelse, og for ledere innen privat, offentlig eller frivillig sektor som ønsker å utvikle sin forståelse av eget lederskap.

Til toppen

Forfatter(e)

Åshild Mongstad er høyskolelektor på Institutt for ledelse og organisasjon på Høyskolen Kristiania og har i mange år undervist fast på etter- og videreutdanning i ledelse på Høgskulen på Vestlandet. Hun har tidligere jobbet som konsulent og har med seg praktisk erfaring inn i ledelsesfagene hun underviser i.