Radius 5-7

Radius 6 Oppgåvebok (Heftet)

Forfatter:

Kristin Måleng, Vibeke Saltnes Olsen, Jan Erik Gulbrandsen og Randi Løchsen

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 176
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Nynorsk
ISBN: 9788202405182
Kategori: Matematikk
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Matematikk
Nivå: 6. trinn
Komponent: Arbeidsbok
Om utgivelsen Radius 6 Oppgåvebok
Oppgaveboka følger kapitlene og målene i grunnbok A og B. "Veien videre"-oppgavene på slutten av hvert kapittel er ekstra utfordrende. Noen av oppgavene går ut over målene for kapitlet og gir en forsmak på neste steg.

Alle kapitlene i oppgaveboka har tydelige eksempler, og den egner seg derfor godt til hjemmearbeid.

Til toppen

Forfatter(e)
Kristin Måleng har bakgrunn som allmennlærer og har lang undervisningserfaring innen matematikk på mellomtrinnet. Nå er hun inspektør ved Son skole i Vestby kommune. I tillegg leder hun en matematikkgruppe i Vestby kommune. Hun holder også kurs for matematikklærere.
Jan Erik Gulbrandsen, lektor har skrevet lærebøker i matematikk og naturfag.
Randi Løchsen er spesialpedagog med hovedvekt på matematikkvansker. Hun har skrevet tilleggslitteratur i både matematikk og naturfag.
Vibeke Saltnes Olsen har bakgrunn som allmennlærer, har undervisningserfaring fra mellomtrinnet og master i skoleledelse. Nå arbeider hun som rektor ved Brynseng skole i Oslo. I tillegg holder hun matematikkurs.
Radius 5-7
Radius har som mål at elevene skal oppleve matematikkfaget som spennende, utvikle fleksible regnestrategier og bruke sin matematiske kompetanse til å løse sammensatte oppgaver.