Pareto 1 og 2 (Fagfornyelsen LK20)

Pareto 1 og 2 Elevnettsted privatist (LK20) (Nettsted)

Digitale elevressurser samfunnsøkonomi 1 og 2 programfag

Forfatter:

Steinar Holden

Forfatter:
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2021
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202736743
Kategori: Samfunnsøkonomi 1
Fag: Samfunnsøkonomi 1
Varighet: Fram til 31.08.2023
Nivå: Vg2
Om utgivelsen Pareto 1 og 2 Elevnettsted privatist (LK20)

Elevnettstedet Privatist til læreverket Pareto 1 (2021) og Pareto 2 (2022) har supplerende digitale ressurser til lærebøkene som følger læreplanen LK20 til fagfornyelsen.

Pareto (2021) Elevnettsted Privatist inneholder varierte oppgaver og ressurser som gir muligheter for å jobbe utforskende med faget. Elevene kan jobbe med læringsstier og supplerende oppgaver som lar dem fordype seg i utvalgte temaer fra kapitlene og jobbe med et emne fra flere vinkler og over tid.

For å bruke nettstedet og lagre svarene sine på nettstedet, må eleven logge inn. Nettstedet vil være gratis å bruke skoleåret 21/22, fra høsten 2022 vil deler av innholdet ligge i Elevnettsted Pluss.

Se også Pareto (2021) Lærernettsted. Gå til nettstedet på www.pareto.cdu.no. Les mer om mer om funksjonalitet på www.cdu.no/digital.

Til toppen

Forfatter(e)

Steinar Holden er professor og instituttleder ved Økonomisk institutt, Universitetet i Oslo. Holden har forelest i makroøkonomi gjennom mange år, særlig i innføringskurs, men også på masternivå. Han har lang erfaring fra forskning og undervisning, og som leder for flere ekspertgrupper og offentlige utvalg, deriblant Holden-utvalget, som har hatt som mandat å se på de samfunnsøkonomiske effektene av Covid-19-pandemien. Forfatteren er en engasjert fagperson, med arbeidsmarkedsøkonomi og lønnsfastsettelse som viktigste arbeidsfelt. Holden har skrevet læreverket Pareto for programfaget samfunnsøknomi i videregående skole, boka Makroøkonomi (2016), og han vant i 2014 Cappelen Damm Akademisk sitt Faglitterære forfatterstipend.

Pareto 1 og 2 (Fagfornyelsen LK20)
Pareto er et inspirerende læreverk til programfaget samfunnsøkonomi i videregående skole og læreplanen LK20 i fagfornyelsen. Læreverket Pareto presenterer sentral økonomisk teori i en virkelighetsnær kontekst.