Organisasjonspsykologi (Ebok)

Essays for ledere

Forfatter:

Paul Moxnes

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2022
Kopibeskyttelse: Readium LCP
Filstørrelse: 1.5 MB
Filformat: EPUB3
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202754501
Kategori: Organisasjon og ledelse
Fag: Organisasjon og ledelse
Nivå: Akademisk
Om utgivelsen Organisasjonspsykologi

Ledelse kan læres, og ledere trenger innsikt i psykologi. I denne boken presenteres seks faglige essays om psykologi og ledelse. Gjennom disse essayene vil du få nyttig kunnskap fra de «friske» delen av psykologien – organisasjonspsykologien – servert på en annerledes måte enn i vanlige lærebøker.

I boken formidler Moxnes kompleks forskning på en innsiktsfull, forståelig og medrivende måte, samtidig som han deler rundhåndet av sine egne erfaringer. Boken forteller om psykologiske krefter som påvirker menneske og organisasjon – og medvirker til alt fra gode og dårlige relasjoner til gode og dårlige bunnlinjer.

"Organisasjonspsykologi - Essays for ledere" henvender seg til et bredt spektrum av lesere med lederansvar i næringsliv, helsevesen, skole eller militæret. Boken sikter også mot studenter og kursdeltakere som vil lære om psykologiske prosesser i organisasjon og ledelse.

Til toppen

Andre utgaver

Organisasjonspsykologi
Bokmål Heftet 2022
Forfatter(e)

Paul Moxnes er dr.philos., psykologspesialist i organisasjonspsykologi (NPF) og sertifisert gruppeterapeut (IGA). Moxnes har vært professor ved Universitetet i Oslo og ved Handelshøyskolen BI. Som pensjonist er han gjesteprofessor ved Psykologisk institutt, Universitetet i Oslo. Han har utgitt flere bøker, blant annet Samspill og ledelse, Positiv angst, Fasettmennesket, og Organisasjonsmytologi: Eventyrroller i det mellommenneskelige samspill.