MusikkisuM Sangbok

MusikkisuM Sangbok (Innbundet)

Forfatter:

Odd-Magne Bøe og Morten Sæther

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2000
Antall sider: 304
Illustratør: Rue, Anders Kvåle
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202181178
Kategori: Musikk
Fag: Musikk
Nivå: 5. trinn, 6. trinn, 7. trinn
Komponent: Ekstra materiell
Om utgivelsen MusikkisuM Sangbok

MusikkisuM Sangbok er et supplement til MusikkisuM-serien, men kan selvsagt brukes uavhengig av dette verket. Her fins både kjente og ukjente sanger fra fjern og nær, for enhver anledning. Boka er tilpasset elever på 5.-7. trinn.

Til toppen

Forfatter(e)
Morten Sæther er førstelektor ved seksjon for musikk ved Dronning Mauds Minne Høgskole. I tillegg har han utdanning innen spesialpedagogikk og drama. Han har skrevet flere bøker om musikk og pedagogikk. Sæther har holdt en rekke kurs for ansatte i skole og barnehage og har hatt innlegg på konferanser i inn- og utland. Han har i mange år vært engasjert i barnehageutvikling og utdanningsprosjekter i det sørlige Afrika. I tillegg til lang undervisningserfaring ved DMMH, har han erfaring fra kulturskole og barneskole og fra frivillig musikkliv i Trondheim.
MusikkisuM Sangbok
MusikkisuM Sangbok er et supplement til MusikkisuM-serien, men kan selvsagt brukes uavhengig av verket. Her fins både kjente og ukjente sanger fra fjern og nær, for enhver anledning. Boka er tilpasset barneskolens 5.-7. trinn. Til sangboka hører også en cd, som kjøpes separat.