Digitale lærerressurser til bøker 1-10

Matematikk 8-10 fra Cappelen Damm Digital lærerressurs (Nettsted)

Forfatter:

Jan-Erik Pedersen og Espen Hjardar

Forfatter: og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2020
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202675486
Kategori: Matematikk
Alder: 13 - 15
Læreplan: Fagfornyelsen
Fag: Matematikk
Varighet: Fram til 31.08.2022
Nivå: 8. trinn, 9. trinn, 10. trinn
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Matematikk 8-10 fra Cappelen Damm Digital lærerressurs

Lærerressursen inneholder terminprøver, kapittelprøver, vurderingsskjema, kopieringsoriginaler, problemløsningsoppgaver og tavlebøker av grunnbøkene. Det blir lagt ut nye terminprøver hver vår og høst.

Høsten 2021 kommer det også et eget pdf-hefte om programmering. Her finner du et utdrag fra heftet. Last det gjerne ned og bruk det i klassen!

Lisensen gjelder for én lærer i ett skoleår og krever Feide-innlogging.

Til toppen

Forfatter(e)

Espen Hjardar er matematikklærer ved Kvernhuset ungdomsskole i Fredrikstad. Han har lang erfaring som matematikklærer i barne- og ungdomsskolen. I tillegg er han engasjert i utviklingsarbeid og holder kurs for matematikklærere. Han er forfatter av læreverkene Faktor og Matematikk 8-10 fra Cappelen Damm.

Jan-Erik Pedersen har mange års erfaring som matematikklærer og skoleleder i ungdomsskolen. Han har holdt en rekke kurs i matematikk og har undervisningserfaring fra både ungdomsskole, videregående skole og høgskole. I tillegg til å være forfatter av matematikkverket Matematikk 8–10, er han forfatter av matematikkverkene ORIGO, Matematikk åtte ni ti og Faktor.

Digitale lærerressurser til bøker 1-10

Lærerens egen ressursbank med årsplaner, tavlebøker og kopieringsoriginaler som prøver, fasiter og arbeidsark til lærebøkene.