Matematikk 1-4 fra Cappelen Damm

Matematikk 1-4 fra Cappelen Damm Tallinje til bruk på gulv (Ukjent)

Forfatter:

Hanne Hafnor Dahl og May-Else Nohr

Forfatter: og
Innbinding: Ukjent
Utgivelsesår: 2019
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202634506
Kategori: Matematikk
Fag: Matematikk
Nivå: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn
Om utgivelsen Matematikk 1-4 fra Cappelen Damm Tallinje til bruk på gulv

Pakken inneholder 10 blå og 10 røde sirkler i sklisikkert materiale. Sirklene danner en tallinje når de legges ut på gulvet.

Denne utgaven erstatter 9788202414146.

Til toppen

Forfatter(e)

Hanne Hafnor Dahl har bakgrunn som allmennlærer og arbeider nå som fagkonsulent og kursholder for Utdanningsetaten i Oslo. Hun har ledet ulike utviklingsprosjekter innen matematikkdidaktikk, og er også ressursperson og kursholder for Nasjonalt senter for matematikk i opplæringen.
Hanne Hafnor Dahl har skrevet masteroppgave om tallforståelse og mentale regnestrategier. Hun har i tillegg studert matematikkdidaktiske metoder fra Nederland og Singapore.

May-Else Nohr har bakgrunn som allmennlærer og arbeider nå som fagkonsulent og kursholder for Utdanningsetaten i Oslo. Hun har ledet ulike utviklingsprosjekter innen matematikkdidaktikk, og er også ressursperson og kursholder for Nasjonalt senter for matematikk i opplæringen.
May-Else Nohr har skrevet masteroppgave om tallforståelse og mentale regnestrategier. Hun har i tillegg studert matematikkdidaktiske metoder fra Nederland og Singapore.

Matematikk 1-4 fra Cappelen Damm
Fagfornyelsen er her! Det nye matematikkfaget finner du i Matematikk 1-4 fra Cappelen Damm.

Matematikk 1-4 er skrevet til ny læreplan i matematikk til fagfornyelsen og er en videreutvikling av Radius 1-4. Matematikk 1-4 legger til rette for en variert undervisning som består av å tenke selv, å tenke sammen, å lytte til hverandres løsninger, å snakke matematikk, visualisere, generalisere, teste ut og utfordre seg videre.