Lykkeverktøy (Heftet)

for fagfolk som jobbar med menneske

Forfatter:

Ingunn Hagen

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 204
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk/målform: Nynorsk
ISBN: 9788202567538
Kategori: Økonomi, markedsføring og organisasjonsfag , Psykologi og psykiatri , Helse- og sosialfag , Helsefag og Sosialfag
Fag: Helsefag, Psykologi og psykiatri, Sosialfag, Økonomi, markedsføring og organisasjonsfag
Nivå: Akademisk
Om utgivelsen Lykkeverktøy

Professor i psykologi, Ingunn Hagen, viser i denne boka korleis terapeutar, leiarar, helse- og sosialarbeidarar og studentar kan arbeide for å oppnå utvikling, både personleg og profesjonelt. Verktøya ho deler kan også nyttast overfor klientar, personale og brukarar.

Forfattaren viser oss:

  • Kva lykke er.
  • Korleis forventa lykke kan endrast til noko ein faktisk opplever.
  • Kva mindfulness, yoga og coaching er.
  • Korleis desse metodane kan nyttast i praksis og fagleg utvikling.
  • Nyare forsking om nytten av metodane i praksis.
For terapeutar og helse- og sosialarbeidarar som føler behov for å styrke og utvikle seg personleg og profesjonelt, eller ser etter nyttige verktøy til bruk overfor klientar og brukarar for auka eigenmestring, er boka svært tenleg. Det er den også for studentar som ønsker betre stressmestring og studieteknikk, eller andre som vil oppleve betre sjølvkjensle og meir livsglede.

Til toppen

Forfatter(e)

Professor Ingunn Hagen er utdanna klinisk psykolog, har ein amerikansk Master i kommunikasjon og Ph.D i medievitenskap. Ho er sertifisert yoga-lærer og utdanna innafor coaching (CTI). Hagen er tilsett som professor ved Institutt for psykologi, NTNU i Trondheim.