Kosmos Elev- og lærernettsted naturfag (LK20)

Kosmos Pluss Elevnettsted naturfag (LK20) (Nettsted)

Digitale tilleggsressurser, naturfag vg1 og vg3

Forfatter:

Halvorsen, Heskestad, Nærø, Valvik, Engan, Mykland, Boye og Liebich

Forfatter: , , , , , , og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2023
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202721015
Kategori: Naturfag SF , Naturfag påbygging og Naturfag YF
Læreplan: Fagfornyelsen
Fag: Naturfag SF, Naturfag YF, Naturfag påbygging
Varighet: Fram til 31.08.2023
Nivå: Vg1, Yrkesfag Vg1, Yrkesfag Vg3 påbygging
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Kosmos Pluss Elevnettsted naturfag (LK20)

Kosmos Pluss Elevnettsted gir elevene tilgang til læringsstier med en kort repetisjon av fagstoffet i naturfag fra LK20.

Med Kosmos Pluss får elevene tilgang til læringsstier med en oversiktlig og kortfattet framstilling av teoristoffet fra Kosmos lærebøkene. Kosmos Pluss kan fungere som differensiering i undervisningen og kan enten brukes som repetisjon, forberedelse til en time eller som hovedtekst for enkelte elever. Tekstene er korte, og enkle animasjoner og filmer viser fagstoffet trinn-for-trinn. Kosmos Pluss gjør teoristoffet enklere og morsommere å lære.

De samme tekstene foreligger også i bøkene Å lykkes med naturfag SF, Kosmos Basis Arbeidsbok HS-RM, NA-SR og TP-BA utgitt i 2023.

Ordrevolumrabatt:
Ordresum (inkl. mva.) fra kr 25 000,- gir 5 % rabatt.
Ordresum (inkl. mva.) fra kr 100 000,- gir 10 % rabatt.
Rabattene kommer opp i ordresammendraget på din bestilling på cdu.no.

Til toppen

Forfatter(e)

Boye er lektor i fysikk og matematikk fra Universitetet i Oslo. Han har mer enn 40 års erfaring med undervisning i videregående skole og har vært forfatter på flere revisjoner av Kosmos-verket.

Eggebø Valvik er lektor ved Stavanger katedralskole der han underviser i fysikk, matematikk, naturfag og programmering. Han har en mastergrad i matematikk fra NTNU i tillegg til videreutdanning i petroleumsteknologi. Svein Arne har arbeidet 10 år som ingeniør i Statoil med blant annet programmering.

Engan er lektor med bred bakgrunn i realfag og hovedfag i pollenanalyse fra UiB i 1996. Hun har undervist i videregående skole siden 1995, blant annet ved Fagerlia vgs i Ålesund og St. Svithun vgs i Stavanger. Engan jobber nå som lektor ved Stavanger Katedralskole hvor hun underviser i kjemi, naturfag, biologi og matematikk.

Agnete Engan har jobbet med Kosmos siden 2008, først med nettsidene og som medforfatter siden 2013. Hun har også jobbet med oppgaver og løsningsforslag til Kjemien Stemmer nettsider.

Halvorsen er utdannet cand. real med hovedfag i kjemi, fra Universitetet i Oslo. Hun har lang undervisningserfaring i naturfag, både fra yrkesfaglig- og studiespesialiserende utdanningsprogram. Halvorsen har vært forfatter for Kosmos YF i litt over 20 år.

Heskestad har lang erfaring med undervisning i videregående skole. Han arbeider ved Tertnes vgs, en skole med bl.a. studieforberedende, idrett og toppidrett. Heskestad underviser i biologi, naturfag og geografi og har også undervisningskompetanse i kjemi. Han er forfatter på Kosmos naturfag SF og har tidligere vært medforfatter på biologiverket til Cappelen Damm, Bios biologi 1 og 2.

Mykland er utdannet innen biologi fra Universitet i Sørøst-Norge (USN), avdeling Bø. Hun har lang undervisningserfaring og er ansatt som lærer ved Bø videregående skole. Der underviser hun i fagene biologi, matematikk, naturfag og geografi. Mykland er medforfatter på Kosmos-verket for studieforberedende utdanningsprogram for fagfornyelsen.

Nærø var ferdig utdannet som sivilingeniør i fysikk og matematikk ved NTNU i 2013. Hun fullførte PPU ved NTNU i 2015 og har arbeidet som lærer i videregående siden 2013. Karoline er ansatt ved Fagerlia vgs i Ålesund og underviser i naturfag, fysikk og matematikk. Hun er medforfatter på Kosmos SF til fagfornyelsen.

Kosmos Elev- og lærernettsted naturfag (LK20)
Kosmos Elev- og lærernettsted (LK20) til fagfornyelsen har digitale tilleggsressurser for Kosmos SF, Kosmos yrkesfag og Kosmos Påbygging.