Kjemien stemmer 1 og 2 (LK20)

Kjemien stemmer 1 Kjemi 1 Grunnbok (2021) (Heftet)

Kjemi 1 vg2 studiespesialisering

Forfatter:

Svein Tveit, Hege Knutsen og Kristian Vestli

Nå kan du få digitale vurderingseksemplar. Raskere og mer miljøvennlig!
Forfatter: , og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 312
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202696634
Kategori: Kjemi 1
Læreplan: Fagfornyelsen
Fag: Kjemi 1
Nivå: Vg2
Komponent: Grunnbok
Om utgivelsen Kjemien stemmer 1 Kjemi 1 Grunnbok (2021)

Kjemien stemmer 1 fra 2021 dekker læreplanen LK20.

Kjemien stemmer 1 Grunnbok har et lettfattelig språk og presenterer teorien på en grundig og systematisk måte. Boken har mange eksempler som viser praktisk bruk av kjemien. Temastoff med dagsaktuelt innhold innen helse, miljø og klima belyser kjemiens betydning i samfunnet og vil kunne skape debatt i undervisningen. Ekstrastoff (med programmering) og test deg selv-oppgaver underveis i kapittelet gir elevene gode muligheter for å gå i dybden i fagstoffet og se sammenhenger.

Til toppen

Takk for flott læreverk og flott nettsted!
Faglærer, Oslo Handelsgymnasium (2022).
Forfatter(e)

Hege Knutsen er kjemilærer og fagleder i naturfag på Nadderud videregående skole.

Svein Tveit er universitetslektor ved Skolelaboratoriet i kjemi, Kjemisk institutt ved Universitetet i Oslo. Han har lang erfaring fra undervisning i grunnskolen, og har erfaring med å lage og gjennomføre etter- og videreutdanningskurs for lærere. Tveit er forfatter på læreverket i kjemi for videregående skole bestående av bøkene Kjemien stemmer Kjemi 1 og Kjemien stemmer Kjemi 2, med tilhørende nettressurser. Han er også medforfatter av Nye Gaia 4 (2017). Svein Tveit er nestleder i Norsk kjemisk selskaps faggruppe for undervisning.

Kristian Vestli er lektor ved Oslo katedralskole med fagene kjemi, matematikk og fysikk. Han har erfaring fra undervisning i videregående skole, ved lærerutdanningen ved Høgskolen i Oslo og Akershus og videreutdanningskurs for lærere.

Kjemien stemmer 1 og 2 (LK20)
Kjemien stemmer 1 og Kjemien stemmer 2 danner et godt grunnlag for at elevene kan forstå og forklare verden og samfunnet som omgir dem. Kjemien stemmer Grunnbok har en systematisk struktur og er rikt illustrert med fotografier, illustrasjoner og oversiktlige tabeller. Både grunnbøker og studiebøker er revidert til fagfornyelsen LK20.