Hvor din skatt er, vil også ditt hjerte være (Innbundet)

Festskrift til Ole Gjems-Onstad - 70 år

Forfatter:

Tore Bråthen, Eivind Furuseth og Anders Mikelsen (red.)

Forfatter: , og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 777
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202675592
Kategori: Skatterett , Selskapsrett og Juridiske fag
Fag: Selskapsrett, Skatterett
Nivå: Akademisk
Om utgivelsen Hvor din skatt er, vil også ditt hjerte være

I anledning av at professor Ole Gjems-Onstad fylte 70 år i august 2020, hyller venner og kolleger ham med et festskrift med 33 spennende artikler innen forskjellige juridiske emner. Hovedvekten ligger på skatte- og avgiftsrett, men også arbeidsrett, selskapsrett, menneskerettigheter og andre områder blir behandlet i dette festskriftet som en refleksjon av Ole Gjems-Onstads egne juridiske interessefelt. I tillegg inkluderer festskriftet en bibliografi over Gjems-Onstads betydelige forfatterskap.

Til toppen

Andre utgaver

Forfatter(e)

Anders Bernhard Mikelsen er førsteamanuensis på Det juridiske fakultet ved Universitetet i Oslo, der han arbeider med skatte- og avgiftsrett. Han var tidligere ansatt som førsteamanuensis ved Handelshøyskolen BI med ansvar for avgiftsrett.

Kari Birkeland er førsteamanuensis ved Handelshøyskolen BI, Oslo, der hun hovedsakelig underviser innen fagfeltene revisjons-, selskaps- og erstatningsrett. Hun er cand.jur. og ph.d. i rettsvitenskap.

Monica Viken er førsteamanuensis og instituttleder ved Institutt for rettsvitenskap og styring ved Handelshøyskolen BI. Hennes doktoravhandling fra Copenhagen Business School omhandlet markedsundersøkelser som bevis i varemerke- og markedsføringsrett. Hun har publisert en rekke juridiske artikler innen markedsføringsrett, kontraktsrett og immaterialrett.