Gymnos kroppsøving vg1, vg2, vg3 (LK06, LK13)

Gymnos Lærernettsted (LK20) (Nettsted)

Digitale lærerressurser kroppsøving vg1-vg3

Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2019
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202653415
Kategori: Kroppsøving
Læreplan: Fagfornyelsen
Fag: Kroppsøving
Varighet: Fram til 31.08.2023
Nivå: Vg1, Vg2, Vg3, Yrkesfag Vg1, Yrkesfag Vg2, Yrkesfag Vg3 påbygging
Komponent: Fagnettsted
Om utgivelsen Gymnos Lærernettsted (LK20)

På Gymnos Elev- og lærernettsted finner du digitale ressurser til kroppsøvingsfaget i videregående skole. Ny funksjonalitet som lagring og mulighet for dialog med lærer gjør at nettstedet krever innlogging. Elevnettstedet er et gratis supplement til boka.

På Gymnos Elev- og lærernettsted møter eleven lydbok, noen filmer og oppgaver til hvert kapittel i læreboka. Alle elevsvarene lagres. Treningsplaner kan leveres til lærer og som kroppsøvingslærer får du raskt oversikt over elevenes arbeid. Læreren kan kommentere treningsplanene og følge opp hver enkelt elev og klassen. Lærer og elev kan også kommunisere på nettstedet.

Nettstedet har filmer av alle øvingene i læreboka. Uke- og treningsplaner er lett tilgjengelig for eleven. Eleven kan lagre treningsplanene og du som lærer kan kommentere og følge opp planene til hver enkelt elev og klasse.

Nettstedene har individuell innlogging og lærer bestiller lisens per skoleår. Elevtilgang er gratis.

Elevnettstedet er gratis for både elever og lærere, men krever innlogging med Feide eller brukernavn/passord. For at lærere skal få tilgang til lærerinnholdet på Elev- og lærernettstedene, må det kjøpes lisens til Gymnos Lærernettsted årlig.

Til toppen

Gymnos kroppsøving vg1, vg2, vg3 (LK06, LK13)
Gymnos kom i ny utgave til fagfornyelsen 2020. Gymnos legger vekt på kunnskap om trening og livsstil. Læreverket Gymnos er et praktisk hjelpemiddel for lærer og elev. Gymnos presenterer et mangfoldig utvalg av treningsplaner, øvelser og utfordringer. Gratis elevnettsted med filmer, interaktive oppgaver, treningsplanlegger og lydbok. Lærernettstedet har gode eksempler på undervisningsopplegg.