Første dag for Amina (Innbundet)

Forfatter:

Paul Leer-Salvesen, illustrert av Oscar Jansen

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 30
Illustratør: Jansen, Oscar
Forlag: Portal forlag
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788283141078
Kategori: Pedagogikk og lærerutdanning og Barnehagelærerutdanning
Alder: 3 - 6
Fag: Barnehagelærerutdanning
Om utgivelsen Første dag for Amina

Amina måtte reise fra landet sitt. Der var det krig, og både mennesker og dyr flyktet. Amina reiste sammen med mamma og pappa. Det var en lang og skummel reise. De kom til Norge og fikk et nytt sted å bo. Her begynner Amina i barnehagen og hun finner en skadet fugl.

Til toppen

Presse Første dag for Amina

Aminas første dag af Paul Leer-Salvesen 15.08.2017

Den har de fineste illustrationer og jeg er ret vild med stilen. Den har en helt anden farvepalette end andre børnebøger, men den er perfekt til historien og stilen.

[...] Jeg anbefaler uden tvivl Aminas første dag og håber den bliver opkøbt i store partier i børnehaver, skoler og på kommunalbiblioteker. Det er en vigtig bog som mange har brug for at læse i tider som disse, og børn har altså også brug for karakterer at spejle sig i.

Frk. Litteratur/Amanda Emma, Frklitteratur.dkLes hele anmeldelsen

Til toppen

Forfatter(e)

Paul Leer-Salvesen er teolog (dr.philos.) og professor i etikk og teologi ved Universitetet i Agder. Hans faglige forfatterskap har kretset om temaer som soning, skyld og straff. Han har dessuten skrevet en lang rekke barne- og ungdomsbøker siden han debuterte i 1977. Med sine bøker har han skrevet seg inn i tusenvis av barns hjerter med de alvorlige og morsomme historiene om englebarnet Paul. I 1996 fikk han skolebibliotekarforeningens litteraturpris for disse bøkene. Bøkene er oversatt til dansk og tysk.