Deutsch Drei Digital. Tysk 3 (LK20)

Deutsch Drei Digital Elevnettsted (LK20) (Nettsted)

Tysk 3, vg3

Forfatter:

Karin Hals

Forfatter:
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2010
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Tysk
ISBN: 9788202306335
Kategori: Tysk programfag
Læreplan: Fagfornyelsen
Fag: Tysk programfag
Varighet: Fram til 31.08.2023
Nivå: Vg3
Komponent: Fagnettsted
Om utgivelsen Deutsch Drei Digital Elevnettsted (LK20)

Deutsch Drei Digital er et digitalt læreverk for tysk 3, og dekker kompetansemålene i LK20.
Deutsch Drei Digital er i 2022 oppdatert med nye tekster innen historie og samfunnsfaglige temaer. Det tverrfaglige temaet Demokrati og medborgerskap er tydeliggjort, samt at alle leksjoner er knyttet til kompetansemålene i LK20.

I Deutsch Drei Digital (DDD) kan elevene gjøre dypdykk i temaer innenfor det tyskspråklige området gjennom et utvalg tekster innen litteratur og sakprosa. I tillegg finnes en rekke ekstra ressurser og aktiviteter, som forfatterbiografier, lydfiler, bildemateriale, språklige oppgaver, filmsnutter og lenker til aktuelle ressurser.

Grammatikken dekkes gjennom tilgang til læremiddelet Språkporten tysk, som er integrert i DDD. Språkporten inneholder grammatikk med teori og interaktive oppgaver, orddrill, verbdrill og skrivetrening. Cappelen Damms Tysk ordbok (2017) er integrert i DDD og lett tilgjengelig for søk og oppslag. Den inneholder 56 000 oppslagsord med ordklasse, kjønn og bøyning, faste uttrykk, ordtak og eksempler.
Deutsch Drei Digital har en rekke funksjoner som gjør det motiverende og praktisk i bruk:

Lærer og elev kan kommunisere gjennom meldingsfunksjonen, og elever kan skrive, lagre og levere tekstene sine direkte på siden. Deutsch Drei Digital gir en systematisk og helhetlig tilnærming til tysk 3!

Til toppen

Andre utgaver

Andre aktuelle titler

 • Echt! 1 (LK20)

  Lærebok tysk 2, vg1

  Mona Gundersen-Røvik, Birgit Woelfert, Simen Braaten og Jo Helge Ansnes Schei

  Fleksibind
 • Tysk ordbok

  Tysk-norsk/norsk-tysk

  Helge Parnemann og Herbert Svenkerud

  Fleksibind
Deutsch Drei Digital. Tysk 3 (LK20)
Deutsch Drei Digital er et helhetlig og praktisk digitalt læreverk som dekker kravene i læreplan LK20 for tysk 3 i videregående skole.
Deutsch Drei Digital er i 2022 oppdatert med nye tekster innen historie og samfunnsfaglige temaer. Det tverrfaglige temaet Demokrati og medborgerskap er tydeliggjort, samt at alle leksjoner er knyttet til kompetansemålene i LK20. Ny og forbedret funksjonalitet gir enklere navigasjon på nettstedet og du som lærer kan enkelt kommunisere og følge opp elevenes arbeid.