Å mestre livet (Heftet)

Mental trening for barn og ungdom

Forfatter:

Christine Otterstad

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 192
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202667948
Om utgivelsen Å mestre livet

En bok om mental trening for barn og ungdom! Med enkle teknikker som riktig fokus og mental trening kan du hjelpe barnet ditt til å mestre nye utfordringer og bli mentalt sterkere.

Christine Otterstads datter Maria var et engstelig barn. Hun sov dårlig og var redd for alle unntatt den nærmeste familien. Hun klarte ikke å være på lekeplasser eller å gå i bursdager. Da hun begynte i første klasse måtte moren Christine sitte i klasserommet for at hun skulle klare å være på skolen. Christine videreutdannet seg til coach for å hjelpe datteren, og ved å bruke mental trening klarte de å snu situasjonen. Maria ble tillitsfull og fikk tilbake troen på seg selv.

Boka er tidligere utgitt i innbundet utgave under tittelen "Historien om Maria".

Til toppen

Presse Å mestre livet

«Dette er ikke bare en bok for ungdom og foreldre, men for oss alle. Det er en av de aller beste bøkene jeg har lest om selvutvikling og det å jobbe mentalt. Men dette er også en bok til selvhjelp og det er mange fine øvelser i boken som er lette å gjennomføre.»Mariann Sæther Tokle, lillasjel.blogg.no

Til toppen

Forfatter(e)

Christine Otterstad er sertifisert mental trener fra MetaResource og Den norske coachforening. Hun har bakgrunn fra idrett og psykologi- og helsefag, har hatt fast spalte i KK og drevet en av landets mest leste blogger. Hun og datteren Maria har de siste årene reist landet rundt og holdt svært populære foredrag om hvordan hjelpe barn og ungdom til å bli mentalt sterke. I tillegg jobber Christine Otterstad med idrettsutøvere.