Sinus matematikk 2P-Y Påbygging (Fagfornyelsen LK20)

Matematikk vg3 fellesfag påbygging til generell studiekompetanse

Fag: Matematikk påbygging 2P-Y
Nivå: Yrkesfag Vg3 påbygging
Læreplan: Fagfornyelsen
Om læreverket Sinus matematikk 2P-Y Påbygging (Fagfornyelsen LK20)

Påbyggingsboka Sinus 2P-Y (LK20) i matematikk er skrevet for elever på yrkesfaglige utdanningsprogram som har P-planen fra Vg1, og som vil utvide matematikken for å få generell studiekompetanse. Læreboka inneholder den delen av kurset som ikke blir lest i Vg1 på yrkesfagene, og i tillegg hele kurset 2P.

Kampanje: Ved kjøp av den nye utgaven av Sinus 2P-Y vil skolen bli tildelt tilsvarende antall gratislisenser i coSinus Digital matematikk for skoleåret 2022/2023. Lær mer om hvordan coSinus bidrar til variasjon og bedre læring på https://cosinus.cappelendamm.no/.

Komponenter i verket:
• Lærebok med teoridel foran og oppgavedel bak
• Sinus Elevnettsted, gratis
• Sinus Lærernettsted, lisensbelagt
• Digitale utgaver

Til toppen

Forfatter(e)

Svorstøl er lektor i matematikk og assisterende rektor ved St. Hallvard videregående skole. Svorstøl har jobbet med Sinus i en årrekke, som både forlagsredaktør og forfatter.

Gustafsson er utdannet sivilingeniør og lektor i fysikk og matematikk fra NTNU. Han underviser ved Nannestad videregående skole og sitter i fagutvalget for matematikk i Norsk Lektorlag. Gustafsson er forfatter på Sinusverket for forfagfornyelsen.

Osnes er matematikklærer og avdelingsleder ved Valle Hovin videregående skole. Han underviste ved Hellerud videregående da matematikkseksjonen mottok Holmboe-prisen i 2015. Han er forfatter på Sinus-verket for forfagfornyelsen.

Oldervoll er matematiker fra NTH og universitet i Bergen. Han har lang undervisningserfaring fra videregående skole og høyere utdanning. Oldervoll har vært en sentral forfatter for Sinus-verket i 25 år.

Titler/bestilling