MusikkisuM 5-7 Ny utgave

  • Fag: Musikk
  • Nivå: 5. trinn, 6. trinn, 7. trinn
  • Læreplan: Kunnskapsløftet
  • Komponent: , Grunnbok, CD, Lærerens bok
Titler/Bestilling
     
MusikkisuM gir elevene spennende og gode opplevelser gjennom møtet med musikk. Undervisningsoppleggene er praktisk anvendbare, og tekster, noter og illustrasjoner gjør stoffet levende. Læreverket gir inspirasjon, oversikt og nødvendig støtte i undervisningen.


I den nye utgaven har vi satt sammen nye og spennende undervisningsopplegg med de beste oppleggene fra tidligere utgivelser. Verket gir læreren stort spillerom for tilrettelegging av undervisningen i forhold til den nye læreplanen, samtidig som det ivaretar kompetansemålene.

Elevbok
Stoffet er organisert i hovedemnene for musisering, komponering og lytting. De aktuelle oppgavene med tekster, noter og illustrasjoner gjør stoffet levende og praktisk. MusikkisuM gir tilnærmingsmåter i faget tilpasset elevenes nivå og ferdigheter. Serien gir også dans og bevegelse en naturlig plass i forbindelse med musisering. Bøkene kan benyttes uavhengig av trinn.

Cd
Cd-ene inneholder nye og omfattende innspillinger med sanger, lyttestoff og akkompagnementer.

Lærerens bok
Lærerens bok er utgangspunktet for undervisningen. Boken er delt inn etter hovedemnene for musisering, komponering og lytting. I tillegg til beskrivelser av undervisningsoppleggene, inneholder Lærerens bok en generell metodisk del, ekstra notemateriale, kopieringsoriginaler med mer. Boken er skrevet i samsvar med Kunnskapsløftet.

Fagnettsted
Fagnettstedet til MusikkisuM 5–7 inneholder enkle, interaktive oppgaver som øver grunnleggende kunnskaper og gjenkjenning ved bruk av lyd og bilde. Fagnettstedet er et supplement for eleven.

Her kan du bla i elevbøkene:
Musikkisum 5 Elevbok
Musikkisum 6 Elevbok
Musikkisum 7 Elevbok

Forfatterbilde

Odd-Magne Bøe

Odd-Magne Bøe er førstelektor i musikk ved Høgskolen i Sør-Trøndelag og har i tillegg bred erfaring som allmennlærer og musikklærer i grunnskolen. > Forfatterprofil
Forfatterbilde

Kai Lennert Johansen

Kai Lennert Johansen er førsteamanuensis ved Høgskolen i Nord-Trøndelag. Han har mange års erfaring fra grunnskolen, fra musikk- og kulturskolen og fra videregående skole. > Forfatterprofil
Forfatterbilde

Tove Dahl Solbu

Tove Dahl Solbu er tidligere lærer i grunnskolen i Asker, med lang undervisningserfaring fra barnetrinnet. Hun har også sittet i referansegruppa for Den kulturelle skolesekken i Asker. > Forfatterprofil

Andre aktuelle læreverk

For å be om vurderingseksemplar må du være registrert og innlogget.