Kosmos SF

Naturfag studieforberedende utdanningsprogram

Fag: Naturfag SF
Nivå: Vg1
Læreplan: Kunnskapsløftet
Komponent: Alt-i-ett-bok, Arbeidsbok, Digital ressurs, Fagnettsted, Lyd
Om læreverket Kosmos SF

Kosmos SF i ny utgave i 2017. Utgaven er faglig oppdatert og inneholder en rekke dagsaktuelle eksempler. Det er lagt inn enkle hør deg selv-oppgaver etter hvert delkapittel som hjelper elevene til å få oversikt over det mest grunnleggende lærestoffet. Studiedelen inneholder oppgaver der elevene skal bruke Internett og finne aktuell informasjon, samt diskusjonsoppgaver. Risikovurdering er lagt inn etter alle øvinger der dette er relevant.

Kosmos SF inneholder både en grunndel og studiedel. Studiedelen kommer etter hvert kapittel og er variert med ulike oppgavetyper og øvinger. Kosmos SF er rikt illustrert med forklarende illustrasjoner og gode bilder. Utgavene fra 2017 og 2013 dekker gjeldende læreplan.

Basis Arbeidsbok (2017) er en tilleggsressurs som inneholder en kort repetisjon av teoristoffet fra læreboka og enkle utfyllingsoppgaver.

Komponenter

• Lærebok med grunndel og studiedel, alt-i-ett

• Unibok- og Brettbok-utgave

• Basis Arbeidsbok med oppgaver og kort repetisjon av teoristoffet (engangsbok, 2017)

• Elevnettsted, åpent og gratis

• Lærernettsted, gratis lisens


kosmos.cdu.no

Til toppen

Andre aktuelle læreverk

Forfatter(e)

Agnete Engan (f. 1970) Lektor med bred bakgrunn i realfag. Har hovedfag i pollenanalyse (UiB 1996). Har undervist i videregående skole siden høsten 1995, blant annet ved Fagerlia vgs i Ålesund og St. Svithun vgs i Stavanger. Jobber nå som lektor ved Stavanger Katedralskole hvor hun underviser i kjemi, naturfag, biologi og matematikk.

Har jobbet med Kosmos siden 2008, først med nettsidene og som medforfatter siden 2013. Har også jobbet med oppgaver og løsningsforslag til Kjemien Stemmer sine nettsider.

Titler/bestilling